Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai buni boxeri britanici și-a pierdut tatăl și bunica în câteva zile, din cauza coronavirusului

Anthony Yarde (29 de ani), unul dintre cei mai buni boxeri britanici ai momentului, trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut tatăl și bunica într-un interval de câteva zile, din cauza coronavirusului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.04.2020, 10:57

Anthony Yarde are 19 victorii și o singură înfrângere la profesioniști
Anthony Yarde este considerat unul dintre cei mai buni boxeri britanici ai momentului - Facebook Anthony Yarde
  • Unul dintre cei mai buni boxeri britanici și-a pierdut tatăl și bunica în câteva zile, din cauza coronavirusului
  • Meciul boxerului din aprilie a fost amânat pentru iulie

Anthony Yarde (29 de ani), unul dintre cei mai buni boxeri britanici ai momentului, trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut tatăl și bunica într-un interval de câteva zile, din cauza coronavirusului.

Yarde a anunțat pe Instagram decesul bunicii sale, la numai șase zile după ce boxerul și-a pierdut tatăl din cauza coronavirusului.

Conform Mirror Online, boxerul britanic a transmis un mesaj tulburător: "Acum am pierdut-o și pe bunica din cauza virusului. Tatăl meu și mama lui au murit la un interval de câteva zile. Oameni buni, stați în case. E o treabă serioasă și oamenii încă ies, deși nu ar avea nevoie. Știu că sunt o groază de opinii despre Covid-19, și eu am o opinie a mea, dar știu că o opinie nu merită să-ți pui viața în pericol, pe a ta și pe a celor din jur".

Anthony Yarde este considerat la momentul actual unul dintre cei mai buni boxeri britanici.

Are 19 victorii și o singură înfrângere la categoria semigrea. 18 dintre cele 19 victorii le-a obținut înainte de limită, iar singurul eșec a venit în august anul trecut, când a pierdut prin knock-out în repriza a 11-a duelul cu Serghei Kovalev de la Celiabinsk, Rusia, pentru centura de campion mondial în versiunea WBO.

Săptămâna viitoare ar fi trebuit să se bată cu conaționalul Lyndon Arthur, la Londra, însă duelul a fost amânat pentru 11 iulie din cauza pandemiei de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Unul dintre cei mai buni boxeri britanici și-a pierdut tatăl și bunica în câteva zile, din cauza coronavirusului