Antena Meniu Search
x

Tommy Fury l-a bătut la decizie pe Jake Paul. Americanul vrea revanşa

Boxerul britanic Tommy Fury l-a bătut duminică, la decizie, pe americanul Jake Paul, într-un adevărat "război" al vedetelor media, disputat la Diriyah, în Arabia Saudită. Jake Paul a anunţat, deja, că vrea revanşa.

de Redactia Observator

la 27.02.2023, 15:14

Tommy Fury l-a bătut la decizie pe Jake Paul
Tommy Fury (dreapta) l-a bătut la decizie pe Jake Paul - Profimedia
  • Tommy Fury a ajuns la nouă victorii în box, după succesul obţinut cu Jake Paul.

Britanicul Tommy Fury (23 de ani) şi americanul Jake Paul (26 de ani) s-au înfruntat într-un meci de box duminică seara, la Diriyah, în Arabia Saudită. Confruntarea a fost considerată un adevărat "război" al vedetelor media, cei doi pugilişti fiind mai degrabă cunoscuţi datorită modului în care şi-au expus viaţa privată cu diferite ocazii.

Extrem de aşteptată, confruntarea din Arabia Saudită a generat încasări de zeci de milioane de dolari, în special din vânzările pay-per-view. Duelul a fost alimentat de faptul că cei doi sportivi erau neînvinşi înaintea confruntării.

Tommy Fury, frate vitreg mai mic al legendarului Tyson Fury, avea opt victorii din opt meciuri înaintea confruntării, patru victorii obţinute prin knock-out, în timp ce Jake Paul avea şase victorii din şase meciuri, patru victorii obţinute prin knock-out.

Jake Paul contestă decizia din meciul cu Tommy Fury

Pe acelaşi subiect

Duelul din Arabia Saudită s-a întins pe durata a opt reprize şi a fost adjudecat, în cele din urmă, de Tommy Fury, graţie unei decizii contestate intens de Jake Paul şi staff-ul său.

Concret, Tommy Fury şi-a adjudecat victoria graţie unei split-decision, ceea ce înseamnă că doi dintre arbitri l-au văzut pe el învingător, iar al treilea l-a văzut pe Jake Paul învingător.

Pe lângă faptul că a decis să conteste victoria lui Fury, Jake Paul a recunoscut că prestaţia sa nu a fost una la 100% din potenţial, vedeta media precizând că s-a îmbolnăvit de două ori în cantonament şi a avut probleme şi la un braţ.

Jake Paul consideră că a demonstrat că merită revanşa cu Jake Paul, iar acesta din urmă a precizat că este pregătit pentru un nou meci care probabil ar genera, din nou, încasări de zeci de milioane de dolari. 

Dacă acesta a fost cel mai important meci de până acum din cariera lui Jake Paul, fratele său mai mare, Logan Paul (27 de ani), a luptat cu legendarul Floyd Mayweather într-un meci care a avut loc în iunie 2021, în Miami (Florida).

Deşi meciul respectiv a fost considerat unul demonstrativ, fără a se ţine scorul, partida a generat încasări de 50 de milioane de dolari doar din vânzările pay-per-view.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sport » Tommy Fury l-a bătut la decizie pe Jake Paul. Americanul vrea revanşa