Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE pe stadionul de fotbal. 17 persoane au murit încercând să intre la un meci de fotbal din Angola

17 persoane şi-au pierdut viaţa într-o busculadă produsă vineri pe un stadion din oraşul Uige, din  Angola, în timpul unui meci de fotbal din cadrul primei divizii din campionatul acestei ţări, relatează AFP.

 "În timpul întâlnirii, a existat o busculadă la intrarea în stadion în urma căreia 17 persoane şi-au pierdut viaţa iar 56 au fost rănite şi transportate la spital", a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei, notează sursa citată.

Echipa Recreativo do Libolo, care s-a deplasat pe stadionul "4 Ianuarie" din Uige pentru a înfrunta formaţia Santa Rita (0-1), a povestit tragedia pe site-ul său de internet sub titlul "Trei puncte şi un final tragic".

 "În timpul jocului, fanii celor două formaţii s-au înghesuit la una dintre porţile stadionului pentru a ajunge în tribune, iar în busculada produsă 17 dintre ei au murit, 59 au fost răniţi. Este o tragedie fără precedent în fotbalul angolez", a fost postat pe site-ul lui Recreativo.

Sursă: Agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » TRAGEDIE pe stadionul de fotbal. 17 persoane au murit încercând să intre la un meci de fotbal din Angola