Antena Meniu Search
x

Tragedie pe terenul de fotbal. Un jucător a murit imediat după ce a fost lovit în piept cu mingea (video)

Tragedie pe terenul de fotbal. Un jucător a murit imediat după ce a fost lovit în piept cu mingea.

Tragedie pe terenul de fotbal. Un jucător a murit imediat după ce a fost lovit în piept cu mingea. Fotbalistul echipei NK Marsonia, Bruno Boban, a încetat din viaţă, sâmbătă, după ce a fost lovit puternic în piept cu mingea, la un meci din liga a treia croată, relatează presa internaţională.

Boban, care avea 25 de ani, a fost lovit în minutul 15 al partidei cu Slavonija Pozega de o minge trimisă de un adversar în direcţia sa, din apropiere. Jocul a continuat şi Boban a părut să fie în regulă, însă nu după mult timp el s-a prăbuşit pe gazon şi şi-a pierdut cunoştinţa. Ceilalţi jucători şi medicii prezenţi la stadion au încercat să îl salveze, dar fără succes. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ 40 de minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bruno Boban este fratele lui Gabrijel Boban, component al echipei NK Osijek.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Tragedie pe terenul de fotbal. Un jucător a murit imediat după ce a fost lovit în piept cu mingea (video)