Antena Meniu Search
x

U Craiova 1948 a pierdut meciul cu Sepsi la "masa verde": partida a fost suspendată din cauza scandărilor fanilor

Comisia de Disciplină a FRF a decis miercuri că Sepsi a câștigat cu 3-0 partida suspendată cu U Craiova 1948. De asemenea, cele două cluburi au fost amendate, iar oltenii vor juca fără suporteri șase meciuri, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 15.02.2023, 17:01

U Craiova 1948 a pierdut meciul cu Sepsi la "masa verde": partida a fost suspendată din cauza scandărilor fanilor
- Inquam Photos / Alex Nicodim

Comisia de Disciplină din cadrul FRF s-a întrunit miercuri. În decizia adoptată se arată că „se sancționează clubul FC U Craiova 1948 SA cu FORFAIT (3-0 în favoarea ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe), cu măsura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la șase jocuri disputate în deplasare sau pe teren neutru, și cu o penalitate sportivă de 22.500 lei”.

De asemenea, clubul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe a fost sancționat cu penalitate sportivă de 25.000 lei. Meciul Sepsi OSK - U Craiova 1948, din etapa a 23-a a Ligii 1, a fost întrerupt în minutul 26 de arbitrul Andrei Chivulete, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oaspeților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » U Craiova 1948 a pierdut meciul cu Sepsi la "masa verde": partida a fost suspendată din cauza scandărilor fanilor