Antena Meniu Search
x

Video Un fotbalist din Liga 1, suspectat că a plecat cu droguri în cantonament. Dosarul ar putea fi preluat de DIICOT

Un fotbalist de la FC Botoșani este suspectat că ar fi avut droguri la el, la plecarea într-un cantonament. Jucătorul a fost oprit pe aeroport, chiar la îmbarcare, după ce la controlul bagajului de mână i-a fost găsit un aparat de tocat cu urme de substanțe vegetale.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 08.07.2021, 19:54

Vezi și

Incidentul a avut loc pe data de 29 iunie, atunci când echipa FC Botoşani pleaca într-un cantonament în Austria. La controlul bagajului de mână, fotbalistului i-a fost găsit un aparat despre care controlorii spun că putea fi folosit la mărunţirea drogurilor. Jucătorul a fost reţinut atunci pentru o perioadă de o oră şi apoi şi-a continuat drumul alături de colegii săi.

Acest dosar a fost preluat de BCCO (n.red. Brigada de Combatere a Crimei Organizate). Pe de altă parte, conducerea clubului FC Botoşani a anunţat că luni, atunci se va întoarce din cantonament, fotbalistul va fi supus unui test antidrog, iar mai departe este aşteptată decizia anchetatorilor. Dacă se decide faptul că respectivele substanţe fac din parte din categoria celor interzise, dosarul va fi preluat de DIICOT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Un fotbalist din Liga 1, suspectat că a plecat cu droguri în cantonament. Dosarul ar putea fi preluat de DIICOT