Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un incendiu devastator a izbucnit la unul dintre cele mai spectaculoase stadioane din China (VIDEO)

Stadionul Hongkou al clubului de fotbal Shanghai Shenhua a fost marți dimineață afectat de un incendiu sever, care a făcut pagube materiale majore, însă fără victime înregistrate.

de Redactia Observator

la 28.03.2017 , 13:21

Stadionul Hongkou al clubului de fotbal Shanghai Shenhua a fost marți dimineață afectat de un incendiu sever, care a făcut pagube materiale majore, însă fără victime înregistrate.

După cum au raportat cei din cadrul Departamentului de Pompieri al Guvernului de la Shanghai, alerta a fost dată în jurul orei locale 08:16, astfel încât la stadionul Hongkou au fost trimise mai multe echipaje de pompieri care au reușit să stingă focul.

Oficialii departamentul a scris într-un mesaj pe rețeaua socială Weibo, twitter-ul chinezilor, că nu au existat decese sau persoane care să fi suferit leziuni și că investighează cauza focului. Presa locală sugerează că lucrările de modernizare care se desfășoară într-unul din pavilioanele incintei ar fi putut avea o anumită legătură cu focul pornit marți dimineață.

Articolul continuă după reclamă

Surse din cadrul clubului la care activează și starul argentianian Carlos Tevez au confirmat pentru presa locală că incidentul a fost unul destul de grav și va afecta desfășurarea următoarelor meciuri ale celor de la Shanghai Shenhua. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sport » Un incendiu devastator a izbucnit la unul dintre cele mai spectaculoase stadioane din China (VIDEO)