Antena Meniu Search
x

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României. Suporterii au plecat acasă cu inima plină de bucurie

Suporterii s-au întors pe stadioane, după aproape un an şi jumătate. Bucuria a fost imensă. Aproape 3.800 de fani au asistat aseară la finala Cupei, pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti şi au putut intra în arenă doar cei vaccinaţi sau testaţi.

de Alexandra Bucuroiu

la 23.05.2021, 09:29

Vezi și

Vicepremierul Dan Barna a fost şi el la meci şi i-a îndemnat pe români să se imunizeze anti-COVID, pentru a putea paticipa fără probleme la cât mai multe evenimente culturale şi sportive. 

Suporter: Sunt mândru că am participat la primul meci cu spectatori în pandemie. 

Cu inima plină de bucurie. Aşa au plecat aseară, spre casă, miile de suporteri veniţi la Ploieşti să-şi susţină favoriţii la finala Cupei.

Suporter: O senzaţie frumoasă, plăcută. Aşteptăm să fie 50 la sută, sper că ne-am comportat cum trebuie.

Reporter: V-au lipsit meciurile?

Suporter: De fiecare dată. Eu vin din Germania la meci, mâine zbor 2.000 de km, luni merg la muncă, dar nu mai contează...

Suporter: Suntem ultraşi, am venit cu fiul, cu prietenii, cu şotul. Cu toată lumea, ne-am chinuit un pic dar am reuşit, am plecat victorioşi acasă, asta e cel mai important. 

Fanii care au intrat la finala Cupei România au trimis dovada vaccinării sau a testării şi au aşteptat e-mailul de confirmare pentru a plăti biletele. Suporterii au fost verificaţi cu atenţie şi la intrarea în arenă. 

Pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti, a ajuns şi vicepremierul Dan Barna, care i-a îndemnat pe români să se vaccineze pentru a reveni cât mai repede la normalitate. 

Dan Barna, vicepremier: Cu cât mai mult ne vom vaccina, cu atât mai repede vom avea stadioane pline de spectatori şi cred că acesta este mesajul cel mai important.  

Aproape 3.800 de spectatori au asistat la finala Cupei. Universitatea Craiova a plecat acasă cu trofeul, spre bucuria fanilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Universitatea Craiova a câştigat Cupa României. Suporterii au plecat acasă cu inima plină de bucurie