Antena Meniu Search
x

Verdictul de la TAS ar putea retrograda Rapidul in Liga a III-a!

Pentru Rapid, verdictul de la TAS poate insemna, retrogradarea in Liga a treia! Inscrierile pentru liga a doua s-au incheiat de mult timp, iar rapidistii se tem ca vor ajunge sa joace in C

Vezi și

“Rapidul nu moare” E e refrenul din Giulesti dupa ce echipa a ajuns iar in B, dupa 23 de ani. Jucatorii anunta ca nu se lasa si vor promova la anul. "Jucam in B si incercam sa promovam. Cat timp Rapid are nevoie de mine, spun da fara nicio conditie”, a declarat Vali Negru.

Cristescu e convins ca echipa lui nu va avea probleme in Liga a doua. Fanii poarta echipa spre victorie, iar promovarea e floare la ureche. “Rapid, daca se inscrie si in C, nu moare niciodata. Ne-am nascut si murim rapidisti. Avem o galerie minunata, va umple stadionul in divizia B. Rapid nu o sa moara niciodata, daca ramane aceeasi echipa in liga a doua, defilam si promovam in prima liga”, a adaugat Cristescu. Giulestenii se tem, insa, pentru locul de Liga a doua. Inscrierile s-au incheiat si nu stiu cum sa joace si in Liga a doua. Se tem ca vor ajunge in a treaia.

Fanii au impanzit Giulestiul cu bannere in care acuza sefii fotbalului ca si-au batut joc de Rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Verdictul de la TAS ar putea retrograda Rapidul in Liga a III-a!