Antena Meniu Search
x

Vestea care a luat prin surprindere lumea tenisului: Kiki Bertens, fostă ocupantă a locului 4 WTA, se retrage la doar 29 de ani

Kiki Bertens, locul 20 în clasamentul WTA, a surprins pe toată lumea când a anunţat că se va retrage la finalul acestui sezon.

de Redactia Observator

la 17.06.2021, 11:42

Vestea care a luat prin surprindere lumea tenisului: Kiki Bertens, fostă ocupantă a locului 4 WTA, se retrage la doar 29 de ani
- Profimedia

Decizia este una care a luat lumea tenisului pe neaşteptate având în vedere că Bertens are doar 29 de ani. Kiki Bertens a ocupat, în 2019, locul patru în clasamentul mondial.

"Vreau să vă anunţ că acest sezon va fi ultimul pentru mine în lumea tenisului. Mereu am încercat să dau totul, dar 'rezervorul' e gol, în mod clar. Nu mai există un echilibru între munca depusă şi satisfacţie“, a declarat Kiki Bertens, potrivit Reuters.

Sportiva olandeză a anunţat şi că va mai participa la turneele de la Eastbourne (19-26 iunie), Wimbledon (28 iunie-11 iulie) şi Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august). Cea mai importantă performanţă din cariera lui Kiki Bertens a fost calificarea în semifinalele Roland Garros, din 2016. Bertens a câştigat 10 titluri WTA şi a urcat până pe locul 4 în clasamentul WTA.

Kiki Bertens a fost o adversară redutabilă pentru Simona Halep. Cele două sportive s-au întâlnit de şase ori în carieră şi şi-au împărţit victoriile. Kiki Bertens a câştigat ultimul meci împotriva lui Halep în 2019, când a învins-o pe Simona chiar în finala turneului de Madrid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Vestea care a luat prin surprindere lumea tenisului: Kiki Bertens, fostă ocupantă a locului 4 WTA, se retrage la doar 29 de ani