Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Victorie pentru Jaqueline Cristian, la Jocurile Olimpice de la Paris: s-a calificat în turul doi al turneului de tenis

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a obținut sâmbătă calificarea în turul doi al turneului de simplu feminin de la Jocurile Olimpice. Jaqueline Cristian s-a impus în trei seturi în fața francezei Caroline Garcia, pe arena Suzanne-Lenglen, cu acoperișul tras. Osaka sau Kerber îi va fi adversară în turul doi.

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 20:23

Victorie pentru Jaqueline Cristian, la Jocurile Olimpice Victorie pentru Jaqueline Cristian, la Jocurile Olimpice - Profimedia

Jaqueline Cristian, locul 61 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul doi al probei de simplu feminin din cadrul turneului olimpic de tenis de la Paris, trecând în runda inaugurală de sportiva franceză Caroline Garcia, numărul 25 mondial şi cap de serie 17.

Victorie mare pentru Jaqueline Cristian

Românca s-a impus cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4, în două ore şi 35 de minute. În turul doi, Jaqueline o va înfrunta pe câştigătoarea meciului Naomi Osaka (Japonia) – Angelique Kerber (Germania).

Articolul continuă după reclamă

Tot sâmbătă, Ana Bogdan, locul 96 WTA, a fost eliminată de italianca Jasmine Paolini (5 WTA), scor 7-5, 6-3, şi Irina Begu (136 WTA) a pierdut în faţa liderului mondial, poloneza Iga Swiatek, scor 2-6, 5-7.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Victorie pentru Jaqueline Cristian, la Jocurile Olimpice de la Paris: s-a calificat în turul doi al turneului de tenis