Antena Meniu Search
x

Curs valutar

VIDEO Bătaie la antrenamentul uneia dintre cele mai mari echipe din lume. Doi coechipieri şi-au împărţit pumni

Bătaie şi insulte la antrenamentul uneia dintre cele mai mari echipe din lume. Doi coechipieri şi-au împărţit pumni spre stupefacţia celorlalţi jucători şi a stafului tehnic.

de Redactia Observator

la 15.02.2017 , 10:32

Bătaie şi insulte la antrenamentul uneia dintre cele mai mari echipe din lume. Doi coechipieri şi-au împărţit pumni spre stupefacţia celorlalţi jucători şi a stafului tehnic.

S-a întâmplat marţi, la şedinţa de pregătire a celor de la Boca Juniors, una dintre formaţiile legendare din argentina. Sâmbpătă, Boca a pierdut la Mar del Plata cu Aldosivi şi eşecul, 1-3, chiar dacă a fost vorba de un meci amical, a aprins spiritele în vestiar.

Aşa că marţi, în timpul unui joc şcoală, Juan Manuel Insaurralde şi Jonathan Silva s-au luat la bătaie, împărţindu-şi pumni ca nişte veritabili boxeri. Presa argentiniană scrie că cei doi s-au înjurat, conflictul dintre ei fiind mult mai vechi.

Articolul continuă după reclamă

Boca este a doua cea mai galonată formaţie argentiniană, după River, cu 31 de titluri naţionale, 6 trofee Copa Libertadores, trei ale Cupei Intercontinentale, fiind, de asemenea, formaţia de suflet a lui Diego Maradona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sport » VIDEO Bătaie la antrenamentul uneia dintre cele mai mari echipe din lume. Doi coechipieri şi-au împărţit pumni