Antena Meniu Search
x

Weekend de succes pentru sportivii români, în diverse competiţii

Tenismena Mihaela Buzărnescu a câştigat finala turneului Premier de la San Jose şi a reusit cea mai mare performanţă a carierei. Este în primele 20 de tenismene ale lumii, odată cu victoria categorică - 6-1, 6-0, - împotriva grecoaicei Maria Sakkari.

Vezi și

Tenismena Mihaela Buzărnescu a câştigat finala turneului Premier de la San Jose şi a reusit cea mai mare performanţă a carierei. Este în primele 20 de tenismene ale lumii, odată cu victoria categorică - 6-1, 6-0, - împotriva grecoaicei Maria Sakkari.

Pe de altă parte, la Campionatele europene de canotaj de la Glasgow, România a cucerit nu mai puţin de 7 medalii, fiind lider detaşat în clasament.

Trei au fost de aur pentru echipajele 8 plus 1 feminin, 4 rame masculin şi dublu rame feminin. Alte două au fost de argint pentru echipajul de dublu vâsle masculin şi patru rame feminin, şi două de bronz câştigate de echipajul de 8 plus 1 masculin şi dublu rame masculin.

Tot la Glasgow, la campionatul european de nataţie, Robert Glinţă a obţinut medalia de argint la proba de 50 m spate şi s-a calificat în semifinalele probei de 100 m.

La gimnastică, Ioana Stănciulescu este noua campioană europeană la sol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Weekend de succes pentru sportivii români, în diverse competiţii