Antena Meniu Search
x

Video Wimbledon 2023. Cehoaica Marketa Vondrousova, reacţie savuroasă după victoria istorică de la Londra: "Am făcut un pariu cu antrenorul meu"

Wimbledon 2023. Jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, noua campioană de la Wimbledon, a avut o reacţie savuroasă după ce a învins-o sâmbătă în finală pe tunisianca Ons Jabeur.

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 07:05

Cehoaica în vârstă de 24 de ani s-a impus sâmbătă cu 6-4, 6-4 în fața favoritei publicului, tunisianca Ons Jabeur (6 WTA).

Întrebată pe teren cum își va sărbători victoria, Vondrousova a spus zâmbind: "Cred că o să beau niște bere, poate. Au fost două săptămâni obositoare, iar în ultimele câteva zile m-am adunat. Am fost foarte emoționată înainte de acest meci".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vondrousova, colecţie impresionantă de tatuaje

Pe acelaşi subiect

Vondrousova are o colecție de tatuaje pe brațe. Ea se gândește să își mai facă unul pentru a sărbători cele două săptămâni memorabile petrecute la Londra și a spus că antrenorul ei, Jan Hernych, se va tatua și el în baza unei promisiuni făcute înainte de meci.

"Nu știu, dar am făcut un pariu cu antrenorul meu. Mi-a spus că dacă voi câștiga un Grand Slam își va face și el unul. Deci cred că vom merge mâine", a spus Vondrousova, potrivit Reuters.

Ce va cumpăra jucătoarea cehă cu banii câştigaţi la Wimbledon

Ea a devenit prima femeie care a ajuns în două finale de Grand Slam deși nu a fost cap de serie, după ce a pierdut finala de la Roland Garros în fața lui Ash Barty în 2019, când avea 19 ani.

Ea a câștigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021.

Cu un cec de 2,3 milioane de lire sterline în bancă, Vondrousova a spus că va cumpăra niște "pești frumoși" pentru pisica ei de companie, transmite Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Wimbledon 2023. Cehoaica Marketa Vondrousova, reacţie savuroasă după victoria istorică de la Londra: "Am făcut un pariu cu antrenorul meu"