Antena Meniu Search
x

Video Aska A5, maşina zburătoare creată de un start up din America. În ce an ar putea fi cumpărată și cât ar urma să coste

Toate drumurile pasionaţilor de tehnologie duc zilele acesta în Las Vegas, acolo unde a început cel mai mare târg de de profil din lume. Timp de trei zile, peste 3.000 de companii TECH vor prezenta ultimele inovaţii din domeniu. Sunt foarte multe şi foarte interesante. Printre ele, există o pernă care calmează anxietatea şi o maşină zburătoare. 

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 17:32

Vezi și

Organizatorii preconizează că peste 300.000 de pasionaţi vor ajunge la CES 2023 pe durata evenimentului. 

Shawn Dubravac, CEO Avrio Institute: Aici intervine CES, care evidențiază unde a ajuns tehnologia astăzi, dar şi unde va fi mâine.

Aska A5 este o maşină electrică capabilă să decoleze și să zboare pentru 400 de kilometri înainte să fie reîncărcată

Vizitatorii vor putea descoperi aici invenţii din toate domeniile. Unele cu adevărat surprinzătoare, cum ar fi prima maşină zburătoare. Aska A5 este o maşină electrică creată de un start up din America şi este capabilă să decoleze pe verticală şi să zboare pentru 400 de kilometri înainte să fie reîncărcată.

Pe acelaşi subiect

Aska poate fi deja comandată, însă primele maşini zburătoare vor putea fi cumpărate abia în 2026. Preţul unui astfel de vehicul se ridică la aproape 800.000 de dolari. Şi dacă ideea unui zbor cu maşina creează anxietate, tot la CES poate fi găsită si soluţia: o pernă care pulsează pentru a-i calma pe cei care o folosesc. 

Pentru pasionaţii de cinematografie, la CES au fost aduse noile televizoare de tip Neo QLED, MICRO LED și OLED. Mult mai performante, aceştia oferă o imagine mai clară decât predecesoarele lor, făcând experienţa privitului la televizor mai plăcută, indiferent că vorbim despre ecrane mari sau mici. 

Târgul de tehnologie CES 2023 va fi deschis pentru publicul dornic să testeze inovaţiile până pe 8 ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiinta » Aska A5, maşina zburătoare creată de un start up din America. În ce an ar putea fi cumpărată și cât ar urma să coste