Antena Meniu Search
x

3 aplicații GPS pentru Android ce funcționează fără net

Pentru că orientarea în spațiu într-un timp cât se poate de scurt te scapă de o mulțime de bătăi de cap, nu strică niciodată să ai în telefon câteva aplicații utile pe bază de GPS, cu ajutorul cărora să ajungi acolo unde ți-ai propus, în cel mai scurt timp posibil.

de Redactia Observator

la 21.02.2019, 18:02

3 aplicații GPS pentru Android ce funcționează fără net
Aplicaţiile GPS pentru Android care funcţionează fără internet - Pixabay

Pentru că orientarea în spațiu într-un timp cât se poate de scurt te scapă de o mulțime de bătăi de cap, nu strică niciodată să ai în telefon câteva aplicații utile pe bază de GPS, cu ajutorul cărora să ajungi acolo unde ți-ai propus, în cel mai scurt timp posibil.

Extrem de utile fie că te afli la volan, fie că mergi pe jos, aceste aplicații îți oferă cele mai bune rute, o interfață prietenoasă și o gamă completă de limbi străine, dintre care o poți alege pe cea mai utilă ție. Însă atunci când te afli într-o țară străină, iar netul îți pune bețe în roate, cum faci să găsești o anumită destinație?

Ei bine, cu ajutorul uneia dintre cele 3 aplicații GPS de mai jos, aplicații ce funcționează fără net, oriunde în lume. Iată mai exact despre ce este vorba:

Aplicație GPS fără net - Harta României

Dacă vrei să ajungi undeva în țară, însă ai rămas fără net din anumite motive, nu înseamnă că trebuie să întrebi în stânga și în dreapta cum poți ajunge le destinație. Poți salva o mulțime de timp și combustibil prin descărcarea unei aplicații GPS perfecte pentru țara noastră: Harta României.

Este o aplicație gândita pentru Android, așadar un Samsung Galaxy S9 sau un alt flagship de ultimă generație, ce funcționează cu acest sistem de operare, își vor dovedi imediat compatibilitatea cu acest tool util. Este o aplicație simplu de utilizat, oriunde te-ai afla în țară, așa că nu strică să îi dai o șansă, atunci când știi că poți ajunge în locuri în care conexiunea la net nu este chiar cea mai bună.

Aplicație GPS fără net - TripAdvisor

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de un drum sigur, chiar și atunci când accesul la net este imposibil, este să descarci aplicația TripAdvisor City Guides. După ce ai făcut acest lucru, nu trebuie decât să alegi orașul în care te afli și vei primi automat o hartă extrem de amănunțită cu rutele, restaurantele, hotelurile, muzeele și centrele comerciale din acea arie.

Această aplicație GPS independentă de net nu conține și harta Bucureștiului, însă își face treaba foarte bine atunci când te afli în vacanță, într-una dintre marile metropole ale Europei de Vest. Dacă ai un telefon cu Android și știi că pleci peste câteva zile într-un city break, descarcă acum această aplicație extrem de utilă pentru turiști.

Aplicație GPS fără net - MapFactor: GPS Navigation

Iată încă o aplicație GPS independentă de conexiunea la net, pe care o pot descărca în telefon toți posesorii de gadget-uri cu sistem de operare Android. Aplicație vine cu o gamă variată de hărți pentru România, chiar dacă acuratețea acestora nu este întotdeauna pe măsura așteptărilor. Cu peste 600.000 de descărcări din Google Store, MapFactor: GPS Naviation este una dintre cele mai populare aplicații de gen, fiind disponibilă atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete.

Știi cum te poți bucura mereu de îndrumări clare și rapide, indiferent de aplicația GPS pe care o folosești? Cu ajutorul unui smartphone cu display generos, pe care poți vedea foarte bine ruta pe care trebuie să o urmezi. Așa că intră chiar acum pe site și comandă un Samsung Galaxy negru de la F64, pe care să îl transformi rapid în cel mai eficient ghid turistic.

Iar dacă tot ai ajuns rapid la destinația dorită, nu uita să faci și poze cu acest super-smartphone, pentru că Samsung Galaxy S9 dispune de o cameră cu apertură dublă (f/1.5 si f/2.4), pentru ca tu să surprinzi cele mai tari cadre din vacanță, fie noapte, fie zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Tehnologie » 3 aplicații GPS pentru Android ce funcționează fără net