Antena Meniu Search
x

Actualizare software pentru telefoanele iPhone 15 care se încălzesc. Cum explică Apple problema

Apple a anunţat miercuri că a lansat o actualizare software pentru a rezolva o problemă care face ca noul iPhone 15 să se încălzească peste aşteptările sale, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 21:27

iPhone
Actualizare software pentru telefoanele iPhone 15 care se încălzesc. Cum explică Apple problema - Shutterstock (arhivă)

Actualizarea software-ului iOS 17 include "remedieri importante de erori, actualizări de securitate şi abordează o problemă care poate face ca iPhone-ul să se încălzească mai mult decât se aştepta (compania)", a spus un purtător de cuvânt al Apple.

După plângeri conform cărora noile telefoane se încălzesc foarte mult, Apple a spus că dispozitivul se poate simţi mai cald în primele zile "după configurarea sau restaurarea dispozitivului din cauza activităţii crescute de fundal".

iPhome 15, noul telefon de la Apple, vine cu două schimbări majore

Apple a prezentat luna trecută noile modele de iPhone 15, dar şi noi modele de ceasuri. Schimbarea majoră în cazul telefoanelor este dată de trecerea la conectorul USB-C, aşa cum prevăd normele Uniunii Europene. Seria este compusă din patru telefoane, iar preţul porneşte de la 799 de dolari, principala îmbunătăţire fiind la calitatea imaginilor. 

Pe acelaşi subiect

Pe lângă trecerea la conectorul USB-C, seria compusă din patru modele promite camere mai bune, cea principală fiind de 48 MP. Modelele Pro sunt cele care au avut parte de adevăratele schimbări. Ele au acum la bază un cadru de titanium care ar trebui să ofere o rezistenţă mai mare şi să ducă la o scădere a greutăţii, dar vin şi cu un nou buton.

Action Button este un buton fizic, ce ia locul celui de oprire a sunetelor, iar acţiunea sa poate fi aleasă de utilizator. Mai mult, IPhone 15 Pro Max are o nouă lentilă tele de 12MP, care uşurează mărirea optică de cinci ori a fotografiilor, la o lungime focală de 120mm.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Tehnologie » Actualizare software pentru telefoanele iPhone 15 care se încălzesc. Cum explică Apple problema