Antena Meniu Search
x

Aplicații antivirus pentru Android - cele mai bune softuri din Google Play (2018)

Internetul este un loc plin de pericole, iar acest lucru nu este deloc un secret pentru absolut nimeni, nici măcar pentru cei mai tari dezvoltatori de aplicații antivirus pentru Android.

Aplicaţii de securitate pentru sistemul de operare Android
Cele mai bune aplicaţii de securitate pentru sistemul de operare Android - Pexels

Internetul este un loc plin de pericole, iar acest lucru nu este deloc un secret pentru absolut nimeni, nici măcar pentru cei mai tari dezvoltatori de aplicații antivirus pentru Android. Pentru că telefonul tău trebuie sa fie în permanență protejat, nu ar strica să trecem în revistă cele mai tari aplicații de securitate pentru sistemul de operare Android, iar dacă te mai gândești și că toate cele produse de mai jos sunt free, parcă merită și mai mult să citești până la capăt.

Avira Antivirus Security, Avast Free Mobile Security, Kaspersky Internet Security Lite - 3 gărzi de corp pregătite oricând să protejeze telefonul tău pe Android, fie că ai un Asus Zenfone 3 Deluxe, fie că deții ultimul flagship al celor de la Samsung. Să începem:

Aplicatie antivirus Android: Avira Antivirus Security

  • Antifurt
  • Protejarea identității
  • Blacklist

   

Aplicație antivirus Android: Avast Free Mobile Security

  • Protecție în timp real 
  • Ștergerea datelor vitale

   

Aplicație antivirus Android: Kaspersky Internet Security Lite

  •  Resetare de la distanță
  •  Accesare de la distanță
  •  Activare de la distanță a alarmei

Aplicație antivirus Android: Avira Antivirus Security

Dacă ești posesor de smartphone cu sistem de operare Android, află că 2018 este un an extrem de generos, în ceea ce privește gama de aplicații antivirus, dedicate celor cu Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9, Asus Zenfone 3 Deluxe etc

Printre cele mai tari aplicați antivirus pentru Android ale acestui an se numără și Avira Antivirus Security, un soft pe care îl poți descărca gratuit din Google Play. După ce ai instalat această aplicație antivirus, fă-ți rapid un cont gratuit și lasă apoi aplicația Avira Antivirus Security să scaneze absolut toate aplicațiile din telefon, în căutare de malware. Iată câteva funcții interesante de care telefonul tău cu Android poate beneficia:

Antifurt

În cazul în care telefonul ți-a fost furat, sau pur și simplu l-ai pierdut, Avira Antivirus Security permite localizarea de la distanță a dispozitivului, blocarea acestuia, sau dacă dorești, chiar ștergerea datelor vitale.

Protejarea identității

Extrem de multe atacuri de tip phishing pun în pericol astăzi securitatea cibernetică a userilor de mail, de aceea, această aplicație antivirus pentru Android poate scana imediat mailurile primite, în căutarea unor astfel de riscuri. Astfel, parolele tale și datele importante pe care le deții în online sunt mult mai protejate.

Blacklist

Te sună numere necunoscute sau pur și simplu, persoane cu care nu dorești să discuți la telefon? Nicio problemă, nu trebuie decât să descarci această aplicație antivirus pentru Android din Google Play, să o instalezi în telefon și ai scăpat de grija convorbirilor și a mesajelor nedorite.

Aplicație antivirus Android: Avast Free Mobile Security

În condițiile în care navigarea în siguranță pe net pare astăzi un lucru din ce în ce mai greu de realizat, dacă nu chiar imposibil, o aplicație antivirus pentru telefoanele cu Android este extrem de importantă.

Fă cunoștință cu Avast Free Mobile Security, gardianul datelor tale prețioase, atunci când te afli pe net sau când descarci aplicații din locuri diferite de Google Play Store.

Protecție în timp real

Este o aplicație antivirus extrem de eficienta, ce îți protejează în timp real telefonul de atacuri de tip phishing sau de malware-uri.

Ștergerea datelor vitale

Dacă telefonul ți-a fost furat, Avast Free Mobile Security permite ștergerea de la distanță a informațiilor prețioase de pe telefonul tău cu Android.

Aplicație antivirus Android: Kaspersky Internet Security Lite

Iată-ne ajunși și la ultima aplicație antivirus pentru Android: Kaspersky Internet Security Lite, un soft ce înglobează ultimele tehnologii de securitate, pentru ca telefonul tău să se bucure mereu de protecție, fie că se află în mâna ta, fie de la distanță. Spyware, malware sau viruși, Kaspersky Internet Security Lite are grijă de sistemul tău de operare, iar interfața acestei aplicații antivirus este incredibil de intuitivă:

Resetare de la distanță

În cazul în care telefonul ți-a fost furat, această aplicație antivirus pentru Android îți permite să ștergi de la distanță datele personale de pe device-ul respectiv: parolă Facebook, IBAN, conturi de utilizator

Accesare de la distanță

SIM-ul telefonului pe care l-au furat a fost între timp schimbat? Nu este niciun motiv de îngrijorare, deoarece Kaspersky Internet Security Lite îți permite să accesezi de la distanță telefonul respectiv.

Activarea de la distanță a alarmei

Furt sau pierdere a telefonului? Cu aceasta aplicația antivirus instalată, device-ul va suna până când un cod secret va fi introdus pentru a opri alarma.

Iată TOP 3-ul aplicațiilor antivirus free pentru Android pe care le poți descărca din Google Play Store chiar acum, punându-ți datele din telefon la adăpostul unor softuri sigure, ce țin departe virușii sau atacurile de tip phishing sau malware.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Tehnologie » Aplicații antivirus pentru Android - cele mai bune softuri din Google Play (2018)