Antena Meniu Search
x

Video Cum poţi folosi WhatsApp pe mai multe telefoane în acelaşi timp

Cum folosim aplicaţia WhatsApp pentru telefoanele cu iOS şi Android. Acelaşi cont de WhatsApp poate fi acum activat şi folosit pe mai multe telefoane mobile, după ce compania a îmbunătăţit suportul multi-device al serviciului.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 26.04.2023, 20:52

Vezi și

Dacă până acum WhatsApp putea fi folosit pe mai multe dispozitive, dar doar pe un singur telefon, de acum înainte utilizatorii vor putea folosi WhatsApp pe două sau mai multe telefoane.

WhatsApp activ pe mai multe telefoane

Pentru a folosi WhatsApp pe un al doilea telefon, la configurarea iniţială a aplicaţiei, în loc să introducă numărul de telefon, utilizatorul trebuie să folosească funcţia link to existing account. În acest fel va fi generat un cont QR care trebuie scanat, pentru verificarea identităţii, cu primul telefon pe care există WhatsApp. Pentru scanarea codului, pe primul telefon se va folosi funcţia link a device din meniul de configurare al aplicaţiei, relatează news.ro.

După logarea pe cel de-al doilea telefon, aici, în urma sincronizării, vor putea fi văzute mesajele din ultimul an. Sincronizare va funcţiona indiferent dacă cele două telefoane au acelaşi sistem de operare sau au sisteme de operare diferite.

Primul telefon pe care a fost instalat WhatsApp va fi considerat telefonul principal. Nu este necesar ca acesta să fie pornit pentru ca serviciul să funcţioneze pe al doilea telefon, însă, după 14 zile de inactivitate a telefonului principal, WhatsApp va fi delogat automat pe celelalte dispozitive. Mesajele vor fi în continuare criptate end-to-end, indiferent de numărul de dispozitive pe care se foloseşte acelaşi cont.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Tehnologie » Cum poţi folosi WhatsApp pe mai multe telefoane în acelaşi timp