Antena Meniu Search
x

Cum să profitați la maximum de televizorul dvs. inteligent

Numele ar putea părea puțin nefast, dar un televizor inteligent este pur și simplu un televizor obișnuit care are capacitatea de a se conecta la Internet. În același mod în care apariția smartphone-urilor a adus Internetul în buzunar, televizoarele inteligente vă oferă acces la o multitudine de servicii online, direct de pe confortul canapelei.

de Redactia Observator

la 26.02.2021, 16:31

Cum să profitați la maximum de televizorul dvs. inteligent
Cum să profitați la maximum de televizorul dvs. inteligent

Între difuzarea de filme pe servicii de streaming, ținerea la curent cu ultimele știri și jocurile online, există o mulțime de funcții la îndemână disponibile chiar și pe televizoare Smart ieftine. Pentru a vă ajuta să profitați de cele mai bune dintre acestea, am realizat o listă cu cele mai importante funcții ale televizoarelor inteligente, pe care este posibil să nu le cunoașteți.

Rețineți că nu toate televizoarele inteligente diferite de pe piață acceptă aceleași caracteristici. Asigurați-vă că verificați ce tip de funcționalitate oferă un anumit televizor, înainte de a renunța la banii câștigați din greu, sau veți fi nevoit să apelați la un laptop.

1. Uitați-vă la filmele, serialele sau emisiunile preferate

Nu e nimic original în a vă uita la filme, seriale sau emisiuni pe televizorul dvs., dar mulțumită streamingului la cerere puteți face mult mai mult decât atât. Prin intermediul televizorului dvs. inteligent veți avea acces la platforme internaționale de streaming. Acest lucru vă oferă acces la o lume cu totul nouă de filme și emisiuni populare, pe care le puteți viziona în totalitate la cerere - asta înseamnă să nu mai verificați ghidul TV și să setați alarme doar pentru a prinde cel mai recent episod din serialul preferat. Nu uitați, însă, că aceste servicii nu sunt gratuite; pentru majoritatea dintre ele va trebui să achiziționați un abonament separat.

2. Bucurați-vă de melodiile preferate

Deși sunt mai subțiri ca niciodată, chiar si televizoarele smart ieftine, moderne au adesea difuzoare surprinzător de puternice. S-ar putea să nu observați acest lucru în timp ce urmăriți știrile din timpul nopții sau la ultimul sezon din serialul preferat, dar noul dvs. televizor inteligent poate servi ca un substitut decent pentru un sistem stereo de acasă. Totuși, nu vă faceți griji cu privire la scoaterea CD-urilor vechi și conectarea unui DVD player. Cu aplicații pentru cele mai populare servicii de streaming de muzică, televizorul dvs. inteligent vă poate umple casa cu melodiile preferate.

Și dacă doriți să dați o petrecere adevărată, este mai ieftin și mai ușor ca niciodată să conectați televizorul inteligent la un sistem de sunet surround sau la un soundbar, pentru sunet de înaltă calitate, pe care inclusiv vecinii dvs. îl vor iubi.

3. Faceți sport

Televizorul și fitness-ul nu merg de obicei împreună, dar nu trebuie să fie cazul televizoarelor inteligente. Datorită aplicațiilor de sport, împreună cu nenumăratele rutine de exerciții disponibile gratuit online, televizorul inteligent poate deveni sala de gimnastică de acasă.

4. Stați la curent cu noutățile

De ce să vă deranjați să așteptați știrile de seară, când puteți vizualiza ultimele titluri oricând doriți, direct pe televizorul dvs. inteligent? Toate canalele de știri cu nume mari au propriile aplicații cu acoperire actualizată a evenimentelor din întreaga lume. Multe oferă fluxuri audio și video împreună cu articole text tradiționale pentru a se potrivi mai bine vizionării TV. Fie că sunteți în căutarea unor știri de afaceri, actualizări sportive sau un raport de ultimă generație, este mai ușor ca niciodată să obțineți informațiile dorite, când doriți, unde doriți.

5. Navigați pe web

Puteti face acest lucru de pe telefon, consola dvs de jocuri video si chiar de pe ceas, deci de ce nu ar trebui sa puteti naviga pe internet direct pe televizor? Majoritatea televizoarelor inteligente moderne vin cu un browser web încorporat, ce funcționează la fel ca cel de pe telefonul smartphone. Sigur, nu este cea mai ușoară experiență din lume - probabil că nu veți dori să vă efectuați operațiunile bancare online sau să navigați pe orice site web cu imagini mari - dar este suficient de capabil pentru o căutare rapidă, când telefonul dvs. nu este la îndemână.

6. Învățați ceva nou

Ce modalitate mai bună de a justifica achiziționarea unui nou Smart TV decât folosindu-l pentru a vă antrena creierul? Există tone de aplicații educaționale disponibile pe televizoare Smart ieftine, de la cursuri de limbi străine la săli de clasă online până la serii de conferințe online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Tehnologie » Cum să profitați la maximum de televizorul dvs. inteligent