Antena Meniu Search
x

Singurul curs SEO din Bucuresti la care vei afla despre noile tendinte din optimizare

Daca iti doresti sa afli mai multe despre tainele optimizarii SEO, ai la dispozitie nenumarate articole online, insa parcurgerea acestora este imposibila intr-o perioada limitata de timp.

de Redactia Observator

la 09.09.2019, 16:38

Daca iti doresti sa afli mai multe despre tainele optimizarii SEO, ai la dispozitie nenumarate articole online, insa parcurgerea acestora este imposibila intr-o perioada limitata de timp. In aceste conditii, indiferent ca esti un antreprenor, un student la marketing sau pur si simplu iti doresti un loc de munca mai bine platit, solutia pentru tine este sa urmezi un curs SEO in Bucuresti.

Trebuie sa intelegi, insa, ca SEO (Search Engine Optimization) este un domeniu aflat in permanenta schimbare si care devine din ce in ce mai complex, ajungand de multe ori sa se confunde cu marketing-ul online. Tinand cont de acest aspect, sfaturile care erau valabile ieri s-ar putea sa nu mai functioneze astazi, iar efectul pe care implementarea acestora il va avea asupra site-ului tau ar putea fi contrar celui asteptat.

Ca atare, trebuie sa alegi un curs SEO Bucuresti care pune accent pe ceea ce se numeste "the new SEO", adica noile tendinte in optimizare. Bineinteles, tot optimizarea on page si off page raman baza, insa acestea nu mai sunt suficiente, in conditiile unei concurente din ce in ce mai mari in toate domeniile. Astazi, detaliile fac diferenta, iar cei informati sunt in pole position pentru a avea succes, un trafic mai mare pe site si cat mai multe conversii.

Singurul curs SEO din Bucuresti complet este Jedi SEO School, o adevarata scoala de marketing online, infiintata de Ovidiu Joita. Founder si CEO iAgency, Ovidiu Joita are o experienta de peste 15 ani in domeniu, iar acum a venit momentul sa o impartaseasca si cu ceilalti, mai ales in contextul unei lipse acute de specialisti in marketing online in Romania.

Acest curs SEO din Bucuresti se desfasoara pe o perioada de doua luni, in cate trei sedinte de doua ore pe saptamana, la sediul iAgency din apropierea Pietei Unirii. Primele doua promotii au absolvit deja cursurile, iar cea de-a treia este asteptata de la 1 octombrie, inscrierile fiind inca deschise pe site. Pe langa notiuni teoretice despre SEO, studii de caz aplicate pe e-shop-uri si prezentari sustinute de profesionisti din domeniu, cursantii au ocazia sa afle si despre urmatoarele tactici de optimizare in 2019:

1. Imbunatatirea versiunii de mobile a site-ului. Inca din 2018, Google a trecut la "mobile-first index", ceea ce inseamna ca foloseste cu prioritate versiunile de mobile ale site-urilor in procesul de indexare. Prin urmare, trebuie sa te asiguri ca site-ul tau este mobile-friendly si ofera utilizatorilor o experienta de navigare ireprosabila, iar la acest curs SEO din Bucuresti vei afla cum poti face asta.

2. Cresterea vitezei de incarcare a paginilor. Viteza de incarcare a paginilor era demult un factor de listare pentru versiunile de desktop, insa incepand din iulie a devenit cruciala si pentru mobile. Acest curs SEO din Bucuresti te va invata, insa, ca nu doar Google este interesat de cat de repede se incarca site-ul tau, ci mai ales utilizatorii, a caror limita de rabdare nu este mai mare de cateva secunde.

3. Cresterea reputatiei brandului. Nu in ultimul rand, Google tine cont si de numarul de mentiuni ale brand-ului tau pe diverse site-uri, chiar si cele fara link catre domeniu. Mai mult decat atat, analizand toti parametrii legati de brand, cel mai mare motor de cautare isi da seama daca acesta este sau nu o autoritate in domeniu. La acest curs SEO din Bucuresti, vei invata cum sa construiesti brand awareness pentru business-ul tau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Singurul curs SEO din Bucuresti la care vei afla despre noile tendinte din optimizare