Antena Meniu Search
x

Gadgeturi utile pentru vacanță, la târgul pentru familie din București

Geanta care sterilizează orice obiect în mai puţin de 1 minut şi cada de baie pliabilă, sunt doar două dintre cele mai căuate produse, în plină vară.

De Redactia Observator la 29.06.2019, 23:50
Vezi și

Geanta care sterilizează orice obiect în mai puţin de 1 minut şi cada de baie pliabilă, sunt doar două dintre cele mai căuate produse, în plină vară. Familiile care îşi organizează concediul în această perioadă caută oferte şi pentru că vara înseamnă vacanţe, comercianţii au scos la vânzare produse care să uşureze vieţile părinţilor. Iar preţurile pentru cele mai noi dintre ele pot să ajungă la câteva sute de lei.

Pentru zilele în care temperaturile ating praguri caniculare, geanta termoizolantă oferă siguranţa unui prânz proaspăt, pentru copii. Un astfel de model costă 100 de lei.

Anca Leibovici, director de vânzări: Geanta poate menţine până la 24 de ore o temperatură de 15 grade şi are în interior o pernă cu gel pe care o punem în frigider şi după câteva ore capsula se răceşte şi poate să păstreze temperatura rece.

Până la patru biberoane sau şase borcane cu mâncare pentru bebeluşi încap în geanta termorezistentă. Călătoriile devin mai uşoare şi cu ajutorul acestei căzi pliabile.

Cristina Ogrinja, brand manager: O putem folosi şi la piscină sau pe plajă. Se poate folosi de la nou născut, având şi un suport ergonomic inclus şi putem să o folosim până la 4 ani

Cu tot cu suportul ergonomic, preţul căzii este de 250 de lei.

Tot pentru părinţii aflaţi mereu pe fugă, s-a inventat geanta-sterilizator. În ea pot fi curăţate însă chiar şi telefoanele - aflate în topul produselor pe care se adună bacterii.

La târgul pentru familie organizat până duminică la Romexpo, în Bucureşti, mamele, taţii sau cei care vor să devină părinţi au parte şi de consultaţii gratuite din partea medicilor şi pot participa la conferinţe organizate de specialişti.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » Gadgeturi utile pentru vacanță, la târgul pentru familie din București

Breaking News

Apartamente distruse și mașini avariate. Explozie puternică la Suceava

Apartamente distruse și mașini avariate. Explozie puternică la Suceava