Antena Meniu Search
x

Cu doar 10.000 de euro poți controla toată casa cu un cip implantat în creier

Cu doar 10 mii de euro, românii vor putea să îşi implanteze un cip şi să controleze toate echipamentele electronice din casă doar cu puterea gândului. O operaţie şi mai riscantă costă 100 de mii de euro şi vă permite să cunoaşteţi toate limbile pământului.

Vezi și

Cu doar 10 mii de euro, românii vor putea să îşi implanteze un cip şi să controleze toate echipamentele electronice din casă doar cu puterea gândului. O operaţie şi mai riscantă costă 100 de mii de euro şi vă permite să cunoaşteţi toate limbile pământului. Sunt promisiunile unuia dintre cei mai controversaţi oameni de ştiinţă, care a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre tehnologia care în mai puţin de un an va revoluţiona lumea.

El este Kevin Warkick, supranumit şi profesor Cyborg. La prima vedere, doar un bărbat trecut de 60 de ani care vorbeşte cu patos despre roboţi şi calculatoare.

În timp ce alţi cercetători au acceptat să le fie montate mâini, picioare sau ochi bionici, Kevin a acceptat ca tot corpul lui să devină una cu internetul.

Imediat după operaţie, cercetătorul şi-a conectat toate electronicele din casa din Londra la internet.

De la cafetieră, la friger sau chiar combina muzicală. S-a urcat apoi în avion, a zburat 7 mii de kilometri ca să arate că poate să controleze tot de la distanţă.

Profesor Cyborg spune că oricine va putea face asta până la finalul anului viitor. E nevoie doar de un implant. Şi de încă ceva - 10.000 de euro.

Profesor Cyborg urmează să devină iar robot. El şi soţia lui au acceptat să fie operati, iar ambii vor avea un cip implantat în cap prin care vor putea comunica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Tehnologie » Cu doar 10.000 de euro poți controla toată casa cu un cip implantat în creier