Antena Meniu Search
x
LIVE

iOS 17, disponibil de luni pe majoritatea modelelor iPhone. Ce funcţionalităţi aduce noul sistem de operare Apple

Apple lansează iOS 17. Cel mai nou sistem de operare al Apple va fi disponibil de luni seara pe toate dispozitivele, începând cu modelul IPhone XS. Ce noi funcţionalităţi aduce cel ma recent sistem de operare Apple.

De Redactia Observator la 18.09.2023, 15:28
iOS 17, disponibil de luni pe majoritatea modelelor iPhone. Ce funcţionalităţi aduce noul sistem de operare al Apple
iOS 17, disponibil de luni pe majoritatea modelelor iPhone. Ce funcţionalităţi aduce noul sistem de operare al Apple - Profimedia

iOS 17. Sistemul va fi disponibil pentru instalare pe toate smartphone-urile Apple compatibile din seara zilei de luni, după mai multe luni în care s-a aflat în stadiu de test. Fără să aducă noutăţi revoluţionare, iOS 17 are în dotare un număr mare de funcţionalităţi noi pe care utilizatorii le vor putea descoperi după instalare.

Afişajul "standby"

Standby este un nou mod de vizualizare, ce devine activ când telefonul este ţinut la încărcat şi care poate afişa diverse informaţii, de la oră, la condiţiile meteo şi widget-uri.

Widget-uri prind viaţă pe ecranul principal din iOS 17, devenind interactive. Asta înseamnă că nu sunt doar bune să afişeze informaţii, ci se poate şi interacţiona cu informaţiile respective. De exemplu, utilizatorul poate bifa sarcinile din widget-ul aplicaţiei Reminders.

Pe acelaşi subiect

Profiluri personalizate pentru apelanţi

Contact Posters este o funcţionalitate nouă, ce permite utilizatorilor să-şi creeze profiluri personalizate cu imagini şi text, care să fie afişate persoanei apelate (doar pe iPhone).

Suport complet pentru limba română

Pentru utilizatorii din ţara noastră, cea mai importantă noutate vine din faptul că tastatura din iOS 17 are, în sfârşit, suport complet pentru limba română. Asta înseamnă că scrierea în limba română beneficiază de completare automată a cuvintelor şi frazelor, alături de suportul pentru swipe (tastarea cuvintelor fără ridicarea degetului de pe tastatură).

iOS va fi disponibil, din această seară, pe iPhone XS şi toate modelele care i-au urmat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » iOS 17, disponibil de luni pe majoritatea modelelor iPhone. Ce funcţionalităţi aduce noul sistem de operare Apple