Antena Meniu Search
x

Date secrete despre cele trei noi iPhone-uri au ajuns pe internet cu doar 2 zile înainte de lansarea oficială Apple

O nouă scurgere de informaţii despre cele trei modele de telefoane care urmează să fie lansate pe 12 septembrie de Apple sugerează că modelul entry-level al Apple va fi numit iPhone XC.

O nouă scurgere de informaţii despre cele trei modele de telefoane care urmează să fie lansate pe 12 septembrie de Apple sugerează că modelul entry-level al Apple va fi numit iPhone XC.

Dezvăluirile pe care așteaptă toată lumea se îndreaptă către trei noi iPhone-uri: o versiune actualizată a iPhone X, o versiune mai mare și o versiune mai ieftină, despre care detaliile scăpate în presă sugerează că va fi numită iPhone XC.

De asemenea, mai multe rapoarte sugerează că succesorul iPhone X ar putea fi numit iPhone XS, în timp ce modelul iPhone mai mare va fi numit iPhone XS Max.

Totuşi, o prezentare secretă de marketing, obţinută şi publicată de o publicaţie chineză, sugerează că noile telefoane se vor numi iPhone XS, iPhone XS Plus și iPhone XC, aceste informaţii fiind mai în concordanță cu  denumirile tradiționale pe care le foloseşte Apple.

Diapozitivul prezintă, de asemenea, prețurile chinezești pentru telefoane. Conversia lor rezultă 699 dolari pentru iPhone XC, 900 dolari pentru iPhone XS și 1000 dolari pentru iPhone XS Plus.

O altă scurgere de informaţii prezintă culorile pentru iPhone XC. Astfel, noile modele vor avea culorile roşu, alb şi albastru.

Evident, aceste informaţii nu pot fi luate ca sigure şi este posibil ca aceste detalii să sufere modificări până pe 12 septembrie, când va avea loc evenimentului de lansare pentru cele trei noi modele de telefoane Apple.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » Date secrete despre cele trei noi iPhone-uri au ajuns pe internet cu doar 2 zile înainte de lansarea oficială Apple