Antena Meniu Search
x

Oblyo e soluția! Ce poate să facă o agenție SEO pentru afacerea ta?

Imaginează-ți afacerea ta online ca o clădire fizică, materială, pe care poți să o clădești mai departe ca să o dezvolți, sau poți să o distrugi dacă nu-i asiguri o fundație solidă. În acest scenariu fundația este conceptul SEO.

de Redactia Observator

la 25.04.2019, 14:14

Imaginează-ți afacerea ta online ca o clădire fizică, materială, pe care poți să o clădești mai departe ca să o dezvolți, sau poți să o distrugi dacă nu-i asiguri o fundație solidă. În acest scenariu fundația este conceptul SEO. Denumit pe larg Search Engine Optimisation, SEO-ul, cuvântul de pe buzele tuturor antreprenorilor, este procedeul care stă la baza lansării în online a afacerii tale. Dar, foarte important, și a viitorului ei suces.

Dacă îți dorești o afacere care să se remarce în mediul online, atunci este foarte important să alegi o agenție SEO care să fie capabilă să-ți asigure creșterea traficului către site-ul tău. Și acest lucru încă de la început. Iar pentru rezultate garantate, Oblyo e soluția!

Ce poate face Oblyo Digital Agency pentru afacerea ta online?

#1 Îți îmbunătățește site-ul

E de la sine înțețeles că principalul motiv pentru care colaborezi cu o agenție SEO este să-ți îmbunătățească site-ul. Dar acest lucru nu este posibil pentru agențiile care nu au destulă experiență sau care nu sunt la curent cu modul în care se dezvoltă tehnica SEO. Doar profesionaliștii în domeniu știu ce tehnici trebuie să utilizeze și care este modul potrivit de redactare al articolelor pentru compania ta.

De asemenea, doar ei recunosc puterea cuvintelor cheie și pot să ți le recomande pe acelea care într-adevăr au potențial. Dacă de exemplu afacerea ta este o agenție de turism care vinde o excursie în orașul Kamakura, în redactarea articolelor care promovează această excursie, în afara numelui propriu-zis al orașului pe care prea puțini români îl cunosc, va folosi și cuvinte cheie de tipul: excursie în Japonia, sejur în Japonia, festival Japonia sau oraș medieval Japonia, expresii cu o șansă mai mare de a fi căutate de potențialii clienți.

Nu toate cuvintele din limba română care au legătură cu afacerea ta sunt cuvinte cheie. Iar pentru ca o agenție SEO să-ți dezvolte cu adevărat site-ul, ea trebuie în primul rând să fie capabilă să facă distincția.

#2 Te ajută să economisești timp

Ca antreprenor sunt situații în care ești nevoit să faci multitasking. Dar oricât de priceput ai fi la acest lucru, totuși nu consideri că ar fi mai bine dacă responsabilitățile tale nu ar mai fi chiar atât de multe?

Oblyo e soluția pentru afacerea ta și pentru că îți ia de pe cap grija conținutului site-ului tău. Nu poți lăsa ceva atât de important precum campaniile de marketing digital pe mâna oricui. Dar o agenție SEO cu rezultate îți pune la dispoziție campanii Google Ads, campanii advertoriale și alte instrumente de marketing digital care lucrează pentru tine.

Contând pe servicii profesionale, îți poți lua gândul de la site-ul tău fiind convins că acesta se dezvoltă și fără a-i acorda întreaga ta atenție. Astfel, tu te poți concentra pe alte lucruri importante pentru afacerea ta și devii capabil să ajungi mai repede la următorul nivel.

#3 Te îndrumă pe drumul cel bun

Nu căuta niciodată o agenție SEO care să te aprobe indiferent de ce propui. Faptul că cei de acolo îți spun DA la orice nu reflectă experiența lor în domeniu, ba dimpotrivă! Dacă îți dorești pe cineva cu adevărat expert în ceea ce face, caută acea persoană care să știe și când să te contrazică. Și cel mai important, să aducă argumente care să te satisfacă atunci când o face.

Logica și coerența în discurs a reprezentanților unei agenții SEO este unul din aspectele care ar trebui să îți dea o idee în legătura cu experiența lor.

Decât o persoană care te aprobă mereu, dar care nu revine cu feedback pozitiv sau rezultate, mai bine pune-ți baza în cineva care îți spune NU atunci când ceea ce ceri este nerealist sau nu aduce un beneficiu real afacerii tale.

O agenție SEO capabilă trebuie să știe să-și îndrume clienții pe drumul cel bun. Dacă are cu adevărat abilități de marketing online și dezvoltare site atunci îți va privi site-ul ca pe propriul site și fiind expertă în domeniu, nu va aproba nimic din ceea ce nu-i folosește acestuia cu adevărat.

#4 Se asigură că obții rezultate

În cele din urmă, motivul principal pentru care apelezi la un profesionist sunt rezultatele. Așa cum am spus mai sus, o agenție SEO care se respectă privește site-ul clientului ca pe propriul site. De aceea va face tot posibilul să ajungă la rezultate.

Luptă sau mori. Acestea sunt cele două variante pentru o agenție SEO focusată pe rezultate, iar de ales, va alege întotdeauna prima variantă.

Orice expert cunoaște faptul că și el crește odată cu afacerea clientului. De aceea, eșecul iese din discuție. Iar succesul companiei tale nu este altceva decât un țel comun.

În plus și pentru tine și pentru agenția SEO, rezultatele din mediul virtual se transformă în rezultate în mediul real. O prezență media puternică nu poate conduce la altceva decât vânzări mai mari și profituri mai generoase.

În loc de concluzie, de ce Oblyo e soluția pentru site-ul afacerii tale?

Ca o scurtă recapitulare a tuturor subiectelor discutate mai sus, putem trece în revistă principalele avantaje pe care le are afacerea ta dacă obtezi pentru o agenție SEO. Punctat, acestea sunt următoarele:

・Site-ul tău se dezvoltă prin conținut relevant și de calitate;

・Economisești timp valoros pe care îl poți investi în acțiuni mai profitabile;

・Beneficiezi de îndrumare și suport în domeniul online;

・Obții rezultate în mediul virtual care conduc la câștiguri reale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Tehnologie » Oblyo e soluția! Ce poate să facă o agenție SEO pentru afacerea ta?