Antena Meniu Search
x

(P) Cum să cumpărați un cuptor încorporabil

Cât de mare ar trebui să fie noul dvs. cuptor? Chiar aveți nevoie de un cuptor cu aburi? Ar trebui să fie un cuptor cu internet? Cumpărarea unui cuptor nou pentru bucătăria dvs. nouă poate fi foarte confuză.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 17:29

Cum să cumpărați un cuptor încorporabil

Există atât de mulți factori de luat în considerare și atât de multe tipuri de cuptoare, așa că am creat acest articol pentru a vă prezenta câteva din considerațiile cheie pe care trebuie să le știți atunci când cumpărați un cuptor nou.

Fie că alegeți un cuptor electric încorporabil de la emag sau un model pe gaz, un cuptor ar trebui să reziste în mod ideal peste 10 ani, așa că vreți să vă asigurați că faceți alegerea corectă și că acesta nu este rapid depășit. Mai mult, este important să se potrivească perfect necesităților dvs. de gătit și nu trebuie să vă mulțumiți niciodată cu un cuptor care nu vă satisface nevoile - veți regreta mai târziu. Cele mai noi cuptoare de astăzi au o mulțime de caracteristici utile, dar trebuie să vă asigurați că cuptorul dvs. funcționează bine cu elementele de bază. Ultimul lucru pe care îl doriți este să faceți din sarcinile ușoare o adevărată corvoadă.

Capacitate de gătit

Majoritatea cuptoarelor tradiționale au două elemente de încălzire statice, în partea superioară, inferioară sau laterală. Acestea sunt potrivite pentru gătirea meselor la cuptor, dar veți avea nevoie de un cuptor cu ventilator pentru o coacere completă perfectă.

Majoritatea cuptoarelor electrice moderne vin cu un ventilator. Acestea nu au elemente de încălzire în partea superioară sau laterală, ci au elementul de încălzire într-un compartiment separat care încălzește aerul. Aerul încălzit este apoi suflat peste mâncare folosind ventilatorul. Adevărata întrebare este: cât de bine face cuptorul acest lucru?

Trebuie să vă uitați la modul în care curge aerul prin cuptor iar acest lucru vă va spune cât de uniform se va găti mâncarea. S-ar putea să doriți posibilitatea de a opri ventilatorul și de a reveni la utilizarea elementelor de încălzire, atunci când este necesar.

Grătarul este o altă opțiune de gătit care este adesea trecută cu vederea. Majoritatea cuptoarelor vin în continuare cu funcții de grătar, dar există câteva care nu o au, așa că gândiți-vă în avans dacă acest lucru este critic pentru dvs.

Gătitul cu abur este o altă capacitate pe care va trebui să o luați în considerare cu atenție. În ultimii ani, a existat o creștere semnificativă a popularității gătitului cu aburi, în mare parte pentru beneficiile sale pentru sănătate. Cu toate acestea, majoritatea unităților de gătit cu abur stau pe blatul dvs. ocupând spațiu valoros pe blatul de lucru. Aceasta este oportunitatea dvs. de a pune gătitul cu abur într-un loc mai convenabil din bucătăria dvs. Cu toate acestea, aceste cuptoare tind să aibă o capacitate mai mică și fie vor fi introduse în rețea, fie vor avea propriul rezervor de apă (pe care va trebui să îl umpleți în mod constant).

Dimensiune / potrivire

În esență, când vine vorba de cuptoare încorporabile, aveți două opțiuni: cuptor unic sau cuptor dublu. Dacă mergeți pe calea independentă, veți fi bucuroși să auziți că puteți găsi un cuptor de orice dimensiune aveți nevoie.

Cuptoarele încorporabile au nevoie de un pic mai multă atenție. Mai întâi trebuie să vă gândiți cu mare atenție unde trebuie să meargă cuptorul - acesta va fi factorul important pentru opțiunile dvs. Cu un cuptor încorporabil, care se potrivește sub blatul dvs. de lucru, aveți opțiunea unui singur cuptor cu capacitate mare sau a două cuptoare mici într-un format cu cuptor dublu (de obicei aproximativ 72cm înălțime).

Cu toate acestea, dacă decideți să vă așezați cuptorul la înălțimea taliei până la umeri, puteți alege orice cuptor care să vă placă. Puteți alege fie unul sau mai multe cuptoare simple, fie puteți alege un cuptor dublu de dimensiuni mari (de obicei cu înălțime de aproximativ 90cm). Totul depinde de planurile dvs. de bucătărie și de cât spațiu aveți în noua bucătărie. Gândiți-vă la câte fripturi știți să gătiți și pentru câte persoane gătiți de obicei zilnic - acest lucru vă va spune câte cuptoare trebuie să folosiți simultan și cât de mari trebuie să fie.

De asemenea, este important să luați în considerare dacă trebuie să lăsați spațiu pentru alte accesorii, cum ar fi un aparat de cafea sau un cuptor cu microunde încorporabil. În plus, asigurați-vă că verificați dublu dimensiunile externe precise ale cuptorului pe care îl alegeți - aceste măsurători pot varia ușor între diferiții producători.

În general, producătorii citează volumul intern în unități de litri, dar, deoarece este puțin probabil să îl umpleți cu apă, acest lucru nu este deosebit de util. Nu puteți folosi întregul spațiu pentru a găti, iar așezarea interioară al rafturilor poate determina cât spațiu este utilizabil

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Tehnologie » (P) Cum să cumpărați un cuptor încorporabil