Antena Meniu Search
x

(P) De ce să alegi un produs 2 în 1, alcătuit din întrerupător şi priză, pentru casa ta 

O casă inteligent construită şi amenajată trebuie să îmbine aspectul estetic cu funcţionalitatea, să ofere locuitorilor săi sentimentul de "acasă", cu tot ce implică acesta, adică atât confort, dar şi de lucru plăcut ochiului. Grija pentru îmbinarea utilului cu plăcutul merge până în cele mai mici detalii. Iată de ce un produs 2 în 1, priză şi întrerupător, poate fi o alegere bună atunci când se doreşte un plus de eleganţă pentru un dispozitiv funcţional.

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 16:53

(P) De ce să alegi un produs 2 în 1, alcătuit din întrerupător şi priză, pentru casa ta

Beneficiile unui produs 2 în 1, priza şi întrerupător

Alegerea unor modele combo 2 în 1 alcătuite din priză şi întrerupător se bazează atât pe utilitate, două dispozitive necesare într-un singur panou, precum şi pe un aspect elegant al peretelui, dat de cadrul din sticlă cristal termorezistentă, disponibilă în mai multe culori, pentru a fi uşor de asortat cu mobilierul sau nuanţa pereţilor.

Calitatea unor astfel de produse este certificata CE, RoHS, standarde europene care atestă conformitatea cu mediul şi sănătatea oamenilor. Întrerupătorul simplu cu sistemul touch funcţionează dintr-o singură atingere uşoară, nemaifiind nevoie de clasicul buton de pornit-oprit.

Modele de prize inteligente utile în orice locuinţă

Pentru a evita folosirea unor cabluri şi prelungitoare a căror prezenţă poate să nu se încadreze în design-ul locuinţei, specialiştii Case-Smart.ro recomandă ca achiziţionarea prizelor să se facă în funcţie de nevoile consumatorilor şi de camera în care vor fi montate. Pentru bucătărie sau living, se va opta pentru prize inteligente cu mai multe sloturi. Acestea includ, în acelaşi panou, întrerupător cu touch şi mai multe spaţii în care pot fi introduse ştechere de la diverse aparate electrocasnice.

Există modele duble sau triple la aceste dispozitive, potrivit necesitaţilor fiecărei locuinţe sau camere. Acestea oferă consumatorilor un întrerupător cap scară/cap cruce împreună cu 2 sau 3 prize din sticlă pe acelaşi panou. Pe lângă faptul că au un aspect elegant, dat de cadrul din sticlă, în nuanţe care nu se decolorează şi rezistă foarte bine la uzură, prizele 2 în 1 cu întrerupător sunt supuse testelor de rezistenţă în condiţii extreme de temperatură şi umezeală. În urma testelor, s-a dovedit că sticla securizată rămâne curată şi este rezistentă la zgârieturi pe termen lung.

Funcţionalitatea produsului este de asemenea garantată pe termen lung. În condiţii de temperaturi înalte şi pulverizare cu sare saturată, piesele galvanizate nu prezintă urme de coroziune. Dispozitivul se comportă bine şi la tensiuni ridicate, iar producătorii asigură funcţionalitatea acestora pentru o durată medie de folosire de peste 100.000 de utilizări.

Un produs 2 în 1 alcătuit din priza şi întrerupător are avantajul că rezolva două necesităţi de folosire a sistemului electric, oferind în acelaşi timp posibilitatea de a da peretelui un aspect elegant, printr-o integrare perfectă a dispozitivului în orice design al mobilierului şi în orice culoare a pereţilor. Noile modele de prize cu întrerupător cu touch sunt fabricate la standarde înalte de calitate, siguranţă şi protecţie a mediului înconjurător, fiind în acelaşi timp deosebit de rezistente în condiţii de temperatură şi umezeala extreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Tehnologie » (P) De ce să alegi un produs 2 în 1, alcătuit din întrerupător şi priză, pentru casa ta