Antena Meniu Search
x

(P) Fotoliul Masatto, terapeutul personal, expert în masaje complexe

În vremurile actuale încă suntem pândiți de pandemie, încă muncim de acasă și sperăm la o viață mai bună. Pandemia ne-a arătat că suntem fragili, ne-a demonstrat că trebuie să ne adaptăm și readaptăm la alte contexte și situații. Viața nu poate fi pusă pe pauză. Nu poți opri timpul în loc până când ceea ce ți se părea înainte normal să redevină rutina ta zilnică. Poți însă să îți creezi tu o normalitate în tot acest haos.

de Redactia Observator

la 16.02.2021, 16:59

Nu mai mergem la spa, de teama aglomerației. Nu mai chemăm maseurul acasă. Nu mai avem parte de multe bucurii sau plăceri în viață. Am restrâns totul la  activități de bază și la relaxarea de acasă. Cine spune însă că acasă nu poate fi un mic colț de rai? Gama de fotolii de masaj de la Masatto reușesc să facă fiecare zi o relaxare, prin masajele complexe pe care le pot desfășura.

Masajul, la o simplă apăsare de buton

Masatto, un nume de reper pe nișa aceasta, cu ecou și pe piața internațională, căci este cunoscut drept lider în tehnologie pe piața europeană, a creat fotolii de masaj desăvârșite. Sunt gândite să ofere ceea ce omul  modern vede drept lux, adică relaxarea. Fără să mai fie condiționați de program, de activitatea unui maseur, fără să mai depindeți de orele de muncă sau orice altceva, fotoliul de masaj disponibil în living este mai mult decât ați putea visa.

La o simplă apăsare de buton stau toate: pornirea și oprirea masajelor, diversele terapii, programe complexe pentru anumite părți ale corpului sau un full body massage. La fel de accesibil este să fie setate durata și intensitatea acestor programe de masare. Unele, mai complexe, cum este Divina spre exemplu include suport pentru smartphone, încărcare wireless, pe brațul său stă și un panou de control. Însă pe cât de sofisticată este Divina (alb sau vișiniu), pe atât de intuitiv poate fi controlat, de ușor și simplu.

Programele sunt variate, pentru preferințele la fel de variate

Suntem atât de diferiți unii de alții. Se spune despre femei că au nevoie de cel puțin o orăa în plus de somn, față de bărbați. O fi sau nu o fi somnul de frumusețe cel care face diferența, cert este că de la bărbați la femei și în funcție de vârstă și ocupație sunt foarte multe diferențe între oameni. Nevoile acestea diverse au făcut ca fotoliile Masatto să fie mai complexe decât poate par.

Includ programe care se focuseaza pe o anumită parte a corpului, rolele din dotare masează de-a lungul coloanei și picioarelor. Includ perne de aer, ce se comprimă, includ role și sistem de încălzire pentru acțiune imediată asupra durerii corporale.

Pentru a înțelege puțin din ce răsfăț înseamnă să folosești un fotoliu Masatto în fiecare zi trebuie musai să exemplificăm și câteva din programele disponibile. Vorbim despre Thai Stretch, deep sau light stretch, despre program special dedicat pentru cei stresați, pentru revigorarea de dimineață sau pentru dentensionarea mușchilor din zona cervicală - program ce are mișcări intense pentru gât și umeri.

Fotoliul Masatto, terapeutul personal, expert în masaje complexe

Dacă credeți că masajele de acest gen înseamnă a simți o oarecare presiune într-un punct ce pare mai dureros, vă înșelați. Acțiunea în sine începe cu poziționare corpului într-un unghi perfect pentru masare, așa zisa poziție de gravitație zero. Tehnologia cu care sunt dotate aceste fotolii scanează corpul și ajustează mișcările astfel încât totul să fie precis, adaptat corpului ocupantului. Încep mișcările de masare, în funcție de setări, acompaniate de ritm muzical, de compresie de perne de aer, vibrații, role încălzite.

Corpul este masat din cap până în picioare, la propriu, căci sunt și programe ce au mișcări complexe pentru tălpi și gambe. Oboseala de peste zi, resimțită și la nivelul picioarelor, strestul zilnic ce vă epuizează sunt scenariu de domeniul trecutului. Nu putem controla lumea, nu putem controla ce ni se întâmplă, dar în mod cert putem controla cum reacționăm la ce ni se întâmplă sau cum să gestionăm stările, pentru a fi bine.

Relaxează-te, bucură-te de masaje complete la tine acasă. Testează gratuit orice fotoliu Masatto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Tehnologie » (P) Fotoliul Masatto, terapeutul personal, expert în masaje complexe