Antena Meniu Search
x

Rămâi aproape de noi cu aplicația Antenaplay.ro, disponibilă în AppGallery, magazinul de aplicații preinstalat pe smartphone-ul tău nou de la HUAWEI

Telefoanele HUAWEI sunt recunoscute la nivel mondial pentru fotografiile remarcabile şi performanţele înalte, datorită moştenirii lăsate de modelele din seriile Mate şi P. Acum, HUAWEI ridică ştacheta cu flagship-urile Huawei P40 Series, unele dintre cele mai recente modele lansate și disponibile în România încă din 27 martie.

de Redactia Observator

la 14.05.2020, 17:21

  • Phone Clone, aplicația care te ajută să îți recuperezi toate datele din vechiul telefon
  • Aplicații românești și internaționale în AppGallery

P40 și P40 Pro, noile modele HUAWEI, se remarcă printr-un design de ultimă oră şi camere foto revoluţionare şi se disting între ele prin diferenţe de preţ, materiale folosite şi rezistenţă la intemperiile vremii.

Cum vei pune mâna pe ele, vei simţi instant factorul luxuriant al acestor noi terminale. Hardware-ul avansat este integrat într-o carcasă atractivă și compactă, prevăzută cu ecran HUAWEI Quad-curve Overflow. În plus, telefoanele vin cu încărcare rapidă, propriul magazin de aplicaţii App Gallery şi sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision, care este disponibil în configurații cu cameră triplă, cameră cvadruplă și penta-cameră.

De la aplicații utile de ştiri, la aplicații de divertisment și socializare – toate disponibile în AppGallery

HUAWEI oferă o gamă largă de aplicaţii locale şi globale în cel de-al treilea magazin internațional de aplicații AppGallery, precum şi o bibliotecă bogată de divertisment pe Huawei Video, Huawei Music şi Huawei Reader. Cel de-al treilea magazin de aplicații din lume este disponibil pe toate smartphone-urile HUAWEI, chiar și generațiile anterioare.

În acest moment, în AppGallery sunt disponibile peste 450 de aplicaţii româneşti în AppGallery, iar HUAWEI a anunţat că va investi peste 3 miliarde de dolari în dezvoltarea magazinului la nivel global.

În AppGallery găseşti şi toate aplicaţiile tale preferate, de la știri și banking, la divertisment și socializare. Aplicaţii precum WhatsApp, Skype sau Viber, care să te ajute să rămâi conectat cu cei dragi în vremuri de pandemie.

450

aplicaţii româneşti în Huawei AppGallery

450 de aplicaţii româneşti în Huawei AppGallery - Antenaplay.ro este și ea prezentă!

Aplicaţii din zona de banking, disponibile în AppGallery: Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24 Pay

Aplicaţii din zona de ştiri şi divertisment, disponibile în AppGallery: Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online

Aplicaţii din zona de shopping, disponibile în AppGallery: Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro

Aplicaţii din zona de utilitare, disponibile în AppGallery: eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. 

Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Aplicația Here WeGo, dedicată navigației, poate fi și ea descărcată din AppGallery.

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, prin aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. 

TikTok şi Snapchat se bucură de cel mai mare număr de descărcări printre aplicaţiile internaţionale din AppGallery, dar merită menţionate şi aplicaţiile de gaming precum Fortnite şi Battle Royale sau cele de editare, precum Microsoft Office

Pentru a asigura protecţia tuturor celor care descarcă aplicaţii, HUAWEI vine cu servicii de securitate complete: verificarea numelui real al dezvoltatorului, detectarea activităţilor periculoase, scanarea vulnerabilităţilor de securitate şi protejarea datelor sensibile. Sistemul de evaluare a vârstei creează un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicaţiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Cum poți rămâne conectat cu toate noutățile din AppGallery? Pe pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.

Ce trebuie să facă utilizatorii de telefoane noi HUAWEI pentru a se bucura de un transfer de date rapid din vechiul telefon?

Pentru a-ți transfera rapid datele din vechiul dispozitiv în cel nou, puteți folosi aplicația Phone Clone, preinstalată pe noile dispozitive.

Iată care sunt pașii pe care un utilizator trebuie să-i urmeze în acest sens.

  • Să deschidă aplicația Phone Clone și să atingă „Acesta este noul telefon”.
  • Să acceseze aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi (poate fi găsită pe alte platforme de distribuție de aplicații) și să apese „Acesta este telefonul vechi”.
  • Să conecteze cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon.
  • Să colecteze datele pe care dorește să le transfere de pe telefonul vechi pe cel nou. Phone Clone permite utilizatorilor să selecteze ce aplicații și ce date doresc să transfere pe noul telefon, în loc să copieze întregul dispozitiv. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar reduce și spațiul folosit.
  • Să aștepte finalizarea transferului, urmând ca noul dispozitiv să fie deja customizat.

MoreApps este o soluţie gratuită din AppGallery care ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. Apreciată la nivelul întregii comunităţi, MoreApps ajută la descărcarea aplicaţiilor Social Media de top şi instalarea lor în doar câteva minute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Tehnologie » Rămâi aproape de noi cu aplicația Antenaplay.ro, disponibilă în AppGallery, magazinul de aplicații preinstalat pe smartphone-ul tău nou de la HUAWEI