Tehnologia îi ajută pe părinți să-și crească mai ușor bebelușii

De Redactia Observator.
Publicat: 20.10.2019, 19:33.
Actualizat: 21.10.2019, 00:57

Să creşti un copil în era tehnologiei este mult mai uşor. Cel puţin asta ar spune mulţi dintre părinţi. Vechiul cărucior a fost înlocuit de unul electric, ursuleţul de pluş cu roboţii. Până şi vesela bebeluşului este acum inteligentă.

Să creşti un copil în era tehnologiei este mult mai uşor. Cel puţin asta ar spune mulţi dintre părinţi. Vechiul cărucior a fost înlocuit de unul electric, ursuleţul de pluş cu roboţii. Până şi vesela bebeluşului este acum inteligentă. La un târg deschis în Bucureşti, părinţii au alergat printre standuri pentru a descoperi ultimele tehnologii. Ca să le aducă acasă, au avut însă nevoie de un buget generos.

Căruciorul electric este vedeta târgului. Vine cu sistem unic, despre care mulţi părinţi spun că este făcut pentru. România.

Produsele inteligente costă cât o maşină la mâna a doua. Preţul porneşte de la 6000 lei şi poate ajunge la 9000 de lei.

Tot la capitolul inovaţii intră şi vesela pentru bebeluşi. A apărut linguriţa cu rezervor. Producătorii susţin că materialul din care este făcută nu conţine substanţe toxice.

Părinţii sunt din ce în ce mai atenţi şi la îmbrăcămintea pentru cei mici. Aleg cu atenţie ţesături naturale, chiar dacă preţul pentru un costumaş poate pleca de la 100 de lei.

În era tehnologiei, roboţii îi ajută pe copii să înveţe culorile, tabla înmulţurii sau. cum să gândească liber.

În multe familii, roboţii "cresc" odată cu copiii. Învaţă să facă tot mai multe lucruri. Deşi arată ca nişte jucării oferă lecţii practice uşor de înţeles.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.