Antena Meniu Search
x

Video Twitter trece prin schimbări uriaşe la doar câteva ore după ce Musk a preluat compania. Miliardarul a chemat inginerii Tesla să rescrie codul sursă al platformei

Twitter trece prin schimbări masive încă din primele ore de la preluarea de către Elon Musk. Cel mai bogat al planetei a anunţat vineri dimineaţă, 28 octombrie, că a încheiat afacerea de 44 de miliarde de dolari pentru preluarea totală a platformei.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 20:54

Vezi și

După ce i-a concediat pe toţi directorii Twitter, ca o primă mişcare la preluarea companiei, Elon Musk vrea acum să schimbe şi echipa de programatori şi ingineri IT. Potrivit Bloomberg, Musk a lansat deja o invitaţie către inginerii Tesla să vină la Twitter pentru a rescrie complet codul după care funcţionează platforma de socializare. Musk intenţionează să anuleze toate restricţiile dictate de Twitter de-a lungul timpului, iar pentru asta trebuie rescris întreg algoritmul din spatele platformei.

Directorii Twitter, concediaţi la câteva ore după ce Musk a preluat conducerea

Parag Agrawal, directorul general al Twitter, a fost concediat, iar Musk va deţine această funcţie, interimar, până când va fi numit un alt director. Vijaya Gadde - șeful departamentului juridic, Ned Segal - şeful departamentului juridic şi Sean Edgett - consilier general au fost, de asemenea, îndepărtaţi din structura companiei. Potrivit celor de la Bloomberg, Sean Edgett a fost chiar escortat de oamenii de la pază pentru că nu a dorit să plece pe cale amiabilă.

Toţi cei care au plecat, au primit compesaţii consistente. Agrawal a primit o sumă de 66 de milioane de dolari, Segal a primit tot 66 de milioane de dolari, în timp ce Gadde a primit 77 de milioane de dolari. Aceste sume reprezintă, pe lângă salarii restante şi alte bonusuri, şi cuantumul acţiunilor pe care directorii Twitter le aveau la companie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Tehnologie » Twitter trece prin schimbări uriaşe la doar câteva ore după ce Musk a preluat compania. Miliardarul a chemat inginerii Tesla să rescrie codul sursă al platformei