Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Twitter trece prin schimbări uriaşe la doar câteva ore după ce Musk a preluat compania. Miliardarul a chemat inginerii Tesla să rescrie codul sursă al platformei

Twitter trece prin schimbări masive încă din primele ore de la preluarea de către Elon Musk. Cel mai bogat al planetei a anunţat vineri dimineaţă, 28 octombrie, că a încheiat afacerea de 44 de miliarde de dolari pentru preluarea totală a platformei.

De Redactia Observator la 28.10.2022, 20:54
Vezi și

După ce i-a concediat pe toţi directorii Twitter, ca o primă mişcare la preluarea companiei, Elon Musk vrea acum să schimbe şi echipa de programatori şi ingineri IT. Potrivit Bloomberg, Musk a lansat deja o invitaţie către inginerii Tesla să vină la Twitter pentru a rescrie complet codul după care funcţionează platforma de socializare. Musk intenţionează să anuleze toate restricţiile dictate de Twitter de-a lungul timpului, iar pentru asta trebuie rescris întreg algoritmul din spatele platformei.

Directorii Twitter, concediaţi la câteva ore după ce Musk a preluat conducerea

Parag Agrawal, directorul general al Twitter, a fost concediat, iar Musk va deţine această funcţie, interimar, până când va fi numit un alt director. Vijaya Gadde - șeful departamentului juridic, Ned Segal - şeful departamentului juridic şi Sean Edgett - consilier general au fost, de asemenea, îndepărtaţi din structura companiei. Potrivit celor de la Bloomberg, Sean Edgett a fost chiar escortat de oamenii de la pază pentru că nu a dorit să plece pe cale amiabilă.

Toţi cei care au plecat, au primit compesaţii consistente. Agrawal a primit o sumă de 66 de milioane de dolari, Segal a primit tot 66 de milioane de dolari, în timp ce Gadde a primit 77 de milioane de dolari. Aceste sume reprezintă, pe lângă salarii restante şi alte bonusuri, şi cuantumul acţiunilor pe care directorii Twitter le aveau la companie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » Twitter trece prin schimbări uriaşe la doar câteva ore după ce Musk a preluat compania. Miliardarul a chemat inginerii Tesla să rescrie codul sursă al platformei