Antena Meniu Search
x

WhatsApp va continua cu actualizarea controversată a politicii sale de confidențialitate, în ciuda nemulţumirilor generate de anunţul iniţial

WhatsApp Facebook Inc a anunţat că va continua cu actualizarea controversată a politicii sale de confidențialitate, dar va permite utilizatorilor să o citească în "ritmul lor" și va afișa, de asemenea, un banner care oferă informații suplimentare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.02.2021, 15:36

Politica de confidenţialitate anunţată de WhatsApp va fi implementată, în ciuda protestelor utilizatorilor - Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

WhatsApp nu cedează la protestul utilizatorilor

În ianuarie, platforma de mesagerie a informat utilizatorii că pregătește o nouă politică de confidențialitate, prin care ar putea partaja date limitate despre utilizatori cu Facebook și firmele sale din grup, scrie Reuters.

Decizia a stârnit nemulţumire la nivel mondial și a trimis utilizatorii către aplicațiile rivale Telegram și Signal, printre altele, determinând WhatsApp să întârzie lansarea noii politici până în mai.

În India, cea mai mare bază de utilizatori a aplicației de mesagerie, directorii Facebook au răspuns întrebărilor unei comisii parlamentare, cu privire la necesitatea modificărilor, la câteva zile după ce ministerul tehnologiei din țară a cerut platformei de mesagerie să retragă aceste modificări.

WhatsApp a anunţat recent că va începe să le reamintească utilizatorilor să revizuiască și să accepte actualizări pentru a continua să utilizeze platforma de mesagerie.

"Am inclus și mai multe informații pentru a încerca să soluționăm problemele pe care le auzim", se arată în informarea companiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » WhatsApp va continua cu actualizarea controversată a politicii sale de confidențialitate, în ciuda nemulţumirilor generate de anunţul iniţial