Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A început Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Evenimentul, deschis de dansatoare venite tocmai din Tahiti

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a început seara trecută cu un carnaval. Dansatoare venite tocmai din Tahiti au invitat miile de oameni prezenţi la eveniment să mărşăşuiască în pas de dans până în Piaţa Mare, unde au avut loc primele spectacole. Un concert de muzică simfonică şi o demonstraţie de acrobaţie la înălţime. 600 de piese de teatru, concerte şi expoziţii vor avea loc la Sibiu, până pe 29 august.

de Redactia Observator

la 21.08.2021 , 10:22

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a început cu un carnaval. Pe seară, mii de oameni au pornit spre Piaţa Mare şi au dansat în rând cu artiştii veniţi din toate colţurile lumii. 

Reporter: Cum vi se pare atmosfera? 

Turiști: Foarte frumoasă. 

Vezi și

Reporter: Dansul cum vi se pare? 

Turiști: Foarte antrenant, foarte frumos. 

Ritmurile exotice au ajuns în Sibiu tocmai din insulele Pacificului. 

 Artiști: Noi suntem din Tahiti, Polinezia Franceză, suntem doar zece oameni. Iubim oamenii de aici, pentru că sunt foarte amabili, foarte amabili, iar noi suntem fericiţi. 

După lăsarea întunericului, în Piaţa Mare a avut loc un concert de muzică simfonică, urmat de un spectacol grandios de sunet, lumini şi acrobaţii la înălţime pus în scenă de compania franceză Deus ex Machina. 

2.000 de artişti din 38 de ţări vor participa la Festivalul International de Teatru de la Sibiu. Până pe 29 august vor avea loc aici 600 de evenimente de teatru, circ, operă sau expoziţii. Prima seara a festivalului s-a încheiat cu un foc de artificii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Travel » A început Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Evenimentul, deschis de dansatoare venite tocmai din Tahiti