Antena Meniu Search
x

Video A început "Litoralul pentru toţi": Preţuri mai mici şi cu 75% la cazare şi nu numai. Cât a ajuns să coste un şezlong

La mare, tarifele au intrat la apă. S-a dat startul programului "Litoralul pentru toţi" şi turiştii pot avea parte de câteva zile de relaxare cu un buget redus. Preţurile au scăzut şi cu 75% faţă de cele din plin sezon. O noapte de cazare, la un hotel de două stele, porneşte de la 35 de lei de persoană.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.08.2022, 19:31

Vezi și

Litoralul s-a transformat într-un furnicar în ultimele zile de vară. Mai ales acum, când tarifele sunt pentru toate buzunarele. Dacă pentru o noapte de cazare, într-un hotel de patru stele, turiştii plăteau în plin sezon 500 de lei, acum preţurile s-au micşorat şi cu 75%.

Litoralul pentru toţi: Cât costă o noapte de cazare la malul mării

"De data aceasta, vom sta în aceeaşi cameră de hotel, 4 stele, undeva în jur de 180 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. La 3 stele avem ocazia să ajungem undeva chiar la 100 de RON pe noapte", spune Corina Martin, reprezentant agenţie de turism.

"Este prima zi a programului "Litoralul pentru toţi", iar vremea vrea să le demostreze celor care sunt aici că trebuie să-şi prelungească vacanţa cu cel puţin două zile. Soare, cer senin, 30 de grade Celsius, iar atmosfera de vacanţă se menţine aşa până la mijlocul săptămânii viitoare", arată Andreea Filip, reporter Observator. 

Pe acelaşi subiect

"Am fost şi prin Italia şi acum am zis ultimul weekend să-l prindem, că după începe şcoala", povesteşte mama unei fetiţe. "M-am jucat în apă. Ne-am distrat, am intrat în apă. Am văzut meduze foarte multe. Şi alge am văzut. Ne-am plimbat şi cu vaporul şi ne-am jucat şi în nisip", mărturiseşte un copil. 

Pentru o noapte de cazare, fără mic dejun inclus, tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte, de persoană, într-un hotel de două stele. "Preţurile sunt mai ok decât au fost cele din iunie. În iunie erau ... Au explodat! Acum e 30 de lei şezlongul, în iunie am dat undeva la 60 de lei pe şezlong. Preţurile bune. Condiţii super. Am dat pe 4 nopţi 1.200 de lei şi am fost vreo opt persoane, două apartamente", spune un turist.  

Hotelierii ridică miza şi vin cu pachete greu de refuzat. "Pornim de la 250 de lei de persoană all-inclusive. Şezlonguri gratuite, acces la ambele piscine, cea pentru adulţi şi pentru copii, program artistic pentru cei mari, cât şi pentru cei mici", prezintă oferta Roxana Taiss, manager hotel.

Zeci de hoteluri s-au înscris în programul "Litoralul pentru toţi" şi pun la bătaie aproximativ câteva mii de locuri de cazare. 

Litoralul pentru toţi. Cât costă cazarea la mare:

  • Preţ cazare hotel 4 stele - De la 500 de lei a scăzut la 180 de lei
  • Preţ cazare hotel 3 stele - De la 350 de lei a scăzut la 120 de lei
  • Preţ cazare hotel 2 stele - De la 200 de lei a scăzut la 70 de lei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » A început "Litoralul pentru toţi": Preţuri mai mici şi cu 75% la cazare şi nu numai. Cât a ajuns să coste un şezlong