Antena Meniu Search
x

Video "Am venit cu copiii după Revelion să facem un pic de mişcare". Patinoarul din Târgu Mureş, luat cu asalt după sărbători

După mesele îmbelşugate de sărbători, cei mai mulţi români au ales mişcarea pentru a nu lăsa kilogramele să se adune în exces. În Târgu Mureș, oamenii au profitat de vremea caldă şi au ieşit la plimbare. Dacă unii au ales drumurile pietruite ale cetăţii medievale, alţii au optat pentru o tură de patinat. 

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 14:04

Vezi și

De la masa de Revelion, distracţia s-a mutat pe gheaţă. Şi toată lumea s-a bucurat de mişcare. 

"Trebuie să ne mişcăm după stat şi relaxat." 

"Am venit să ne distrăm împreună toţi, la aer curat."

"E cald pentru iarnă şi păcat că nu este zăpadă iarna."

Pe acelaşi subiect

În loc de zăpadă, iarna le-a adus mureşenilor temperaturi de primăvară. Ocazie perfectă pentru cei care au vrut să îmbine sportul cu o ieşire în familie. 

"Bună, cum merge?"

"Bună. Foarte bine." 

"Aţi ieşit după Revelion?"

"Am venit la o gură de aer, gheaţa este superbă."

"Vremea?"

"Vremea e mai de primăvară..."

Mișcare după mesele încărcate de sărbători

"Am venit cu copiii după Revelion să facem un pic de mişcare, avem timp frumos. A fost soare, totul ok, gheaţa bună. Singura zăpadă din apropiere, din oraş."

Marian Adrian, administratorul patinoarului: "Au venit chiar de dimineaţă la mişcare, iar în ciuda temperaturii ridicate de 10, 11, 12 grade, gheaţa rezistă excelent." 

Indiferent de experienţa în materie de patinat, oamenii au profitat din plin de ieşirea la aer. Cei mai mici ştiu că perfecţiunea se atinge doar prin exerciţiu, aşa că deja au planuri mari. 

"Eu am venit ca să patinez. Acum învăţ să patinez. E ca un dans! Eu aş vrea să învăţ să fac balet pe gheaţă."  

Patinoarul din Târgu Mureş se întinde pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi poate găzdui la fiecare tură în jur de  200 de persoane. Preţul unui bilet de intrare, dar şi închiriatul patinelor costă 15 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Travel » "Am venit cu copiii după Revelion să facem un pic de mişcare". Patinoarul din Târgu Mureş, luat cu asalt după sărbători