Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Trei zile de vacanţă în cuplu, cu 1.500 de lei. Petreceri îndrăzneţe de Revelion: "Într-o viaţă anterioară am fost felină"

Ochii pe cer şi mâna pe pahar! Regulile petrecerilor din hotelurile de la munte şi de la mare au fost identice. La miezul nopţii, turiştii şi-au pus câte o dorinţă pentru fiecare steluţă colorată care a urcat spre cer şi au sperat să aibă atâtea bucurii cât bulele şampaniei. Apoi au dansat până au obosit, iar după ce şi-au tras sufletul, au trecut la partea a doua: excentricele petreceri tematice. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023 , 19:53

Poiana Braşov a fost la înălţime de Revelion. Turiştii au făcut să trepideze ringul de dans până în zori, artiştii au intrat pe scene unii după alţii şi au cântat aproape fără oprire. "Pentru prima dată în România la Revelion. Am fost în toată lumea, am fost în peste 100 de ţări, dar tot mai bine e acasă", spune o femeie. "Este wow! Petrecerea e foarte frumoasă, ne simţim bine ca de fiecare dată, noi petrecem aici Revelionul de câţiva ani, sunt foarte multe surprize", mărturiseşte un petrecăreţ. 

Rapperul Nana, concert de Revelion în Poiana Braşov 

Surprizele s-au ţinut lanţ toată noaptea. Pe scenele restaurantelor din Poiana Braşov au urcat vedete precum Connect-R şi Nana, celebrul rapper ganez stabilit în Germania, care a primit discul de aur pentru vânzările albumelor sale. "Îmi place să vin în România, e prietenos, românii sunt oameni calzi. Iubesc ţara aceasta", spune Nana, rapper.

Vezi și

Nu a lipsit nici distracţia cu adrenalină. Celebrul serial Squid Game a fost tema uneia dintre cele mai atipice petreceri din Poiana Braşov. "Avem jocurile copilăriei reinterpretate, avem jocul dansul cu pepenele, avem jocul cu prăjitura, avem jenga", povesteşte Mirabela Bârzan, șef recepție. "O probă interesantă. Am fost unul dintre norocoşi", spune un participant.

Pe acelaşi subiect

Anul Nou, întâmpinat pe litoral

În Vama Veche, Anul Nou a fost întâmpinat pe plajă, cu foc de tabără şi artificii. La malul mării, petrecerile tematice au creat o junglă. Tema a fost safari, iar turiştii au intrat repede în joc. "Vin de şase aici, mai puţin cei doi ani de pandemie. Ştiu că în fiecare an există un dress code şi o tematică de petrecere şi sunt fan. Eu sunt un actor, iar rolul meu în această seară este ţinuta", spune Ani Creţu, actriţă. "Am nişte pantaloni animal print cu tigru malaezian şi o eşarfă de panteră. Eu într-o viaţă anterioară am fost felină", adaugă soţul ei. 

"Au venit foarte mulţi, au venit foarrte devreme. Asta înseamnă că erau pregătiţi de party. Cum s-a dat drumul la muzică, au şi ieşit pe ringul de dans. Sunt toţi la dress code, pe ring", spune Florentina Dumitrache, organizator. 

Cât a costat o noapte de distracţie

De Revelion, petrecerile au fost mai ieftine la mare. Pachetul turistic de trei zile pentru un cuplu a costat de la 1.500 de lei în sus. La Poiana Braşov a ajuns şi la 12.000 de lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Travel » Trei zile de vacanţă în cuplu, cu 1.500 de lei. Petreceri îndrăzneţe de Revelion: "Într-o viaţă anterioară am fost felină"