Antena Meniu Search
x

Video Brașovenii și turiștii se vor putea plimba cu autobuzul etajat în Poiana Brașov. Se reiau cursele din acest weekend

Turiştii care vor să-şi petreacă weekendul în Poiana Braşov şi nu vor să facă drumeţii pe jos, dar totuşi vor să admire peisajele fabuloase, pot lua un autobuz etajat şi descoperit care să-i poarte pe culmile munţilor. Călătoria le oferă turiştilor ocazia de a vedea oraşul de sus, de a se bucura de aerul curat şi de ţinuturile de poveste. Aşă că doar pentru şase lei, cât costă călătoria, oamenii pleacă cu amintiri de neuitat.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 30.06.2021, 16:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Autobuzul descoperit urcă din Brașov în stațiune în mai puțin de 30 de minute. Este o jumătate de ceas în care ne putem bucura de peisajele impresionante din Ţara Bârsei. În plus, vedem de sus întreg centrul istoric al oraşului. 

Claudiu Loghin, reporter: Autobuzul are o capacitate totală de 88 de locuri, iar locurile cu cea mai bună privelişte sunt aici, la puntea superioară, călătoria durează puţin peste 20 de minute şi costă şase lei. Este tariful normal între Braşov şi Poiana Braşov.

Localnic: Te urci sus acolo şi vezi frumuseţea. Să mergi în maşină? Mergi deasupra, pe ea. 

Turist: Chiar am observat o noutate. M-am uitat, măi, ca-n Anglia, e extraordinar. E cu totul altceva.

Pe acelaşi subiect

Turistă: Bănuiesc că este foarte plăcut să stai sus, decapotabil, la aer curat. Bănuiesc şi confortabil.

Relu Scoican, șofer autobuz: Probabil unii nu au mai fost, curiozitatea este mare iar sus, la etaj este foarte frumos. Copiii scot părinţii din casă pentru etajat. Aer curat, privelişte şi mai ales la cele trei parcări, unde Braşovul se vede super.

Autobuzul etajat pleacă din Livada Poştei şi se opreşte în Poiană. Va face în jur de nouă curse pe zi, iar prima va fi în acest weekend. 

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov: Este un double decker descoperit, ceea ce înseamnă că turiştii şi braşovenii care încă nu au apucat să meargă cu el vor putea vedea tot ceea ce înseamnă drumul spre Poiana Braşov, într-un spaţiu descoperit şi de la înălţime. Senzaţia este una deosebită.

Autobuzul supraetajat va circula în weekend și în timpul sărbătorilor legale, de la 9.20, la 18.20, până la sfârşitul sezonului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Brașovenii și turiștii se vor putea plimba cu autobuzul etajat în Poiana Brașov. Se reiau cursele din acest weekend