Antena Meniu Search
x

Calea Victoriei a devenit pistă de karting pentru copii. Micuții piloți se pregătesc pentru marea finală de duminică

Copiii practicanţi de karting au făcut spectacol, ieri, pe Calea Victoriei din Bucureşti. A fost proba calificărilor pentru finala de astăzi. Evenimentul inedit este organizat după principii ecologiste. Karturile sunt electrice, iar tot evenimentul îşi propune să lase o amprentă de carbon zero asupra mediului. 

de Redactia Observator

la 22.08.2021, 10:12

Vezi și

Pasionaţi deja de viteză, micii piloţi au încins, ieri, asfaltul pe Calea Victoriei. Este pentru prima oară când Campionatul Naţional de Karting Electric are loc în inima Capitalei. Ieri au avut loc probele de recunoaştere a traseului şi calificările pentru marea finală de astăzi. Marile emoţii nu le-au avut însă cei mici. 

Părinte: E complicat să fii parinte, să îl vezi acolo în kart. Cred că cea mai importantă este ambiția de  câștiga.

Pe lângă abilităţi şi tehnici de condus, copiii mai învaţă un lucru. Să fie ocrotitori cu natura. 

Organizator: Punctăm o nouă premieră mondială este pentru prima oară în lume o competiţie de karting electric lasă amprentă de CO2 asupra oraşului Bucureşti 0. Practic toate bateriile, frigiderele, tot ce încărcăm, tot ce folosim, toată energia vine de la energia solară.

Micuţii piloţi au primit sfaturi de condus şi de la poliţişti. 

Ofițer poliție: Încercăm sa ii responsabilizăm, încercăm prin aceste activităţi preventive să ajungem la conştiinta acestora astfel încât ei sa nu mai fie implicaţi în accidente de circulaţie şi să fie în siguranţă atunci când sunt pe drumurile publice din Municipiul Bucureşti. 

Finala are loc astăzi, începând cu ora 11.00. Până la 17:30, circulaţia va fi restricţionată pe Calea Victoriei, între bulevardul Dacia şi strada Ion Câmpineanu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Travel » Calea Victoriei a devenit pistă de karting pentru copii. Micuții piloți se pregătesc pentru marea finală de duminică