Antena Meniu Search
x

Video Cât scot turiştii din buzunare pentru un Crăciun la malul mării. Bucătarii pregătesc meniuri speciale pe bază de peşte sau fructe de mare

Cei care vor să aibă parte de linişte şi de un Crăciun într-un cadru...neconvenţional, merg la mare, departe de staţiunile aglomerate de la munte. Hotelurile sunt deschise pe tot parcursul anului şi au pachete special concepute pentru cei care vor să se odihnească şi să se bucure de un răsfăţ culinar. Bucătarii știu ce vor turiștii care vin la mare, asa că peștele e gătit în toate felurile, iar fructele de mare sunt în topul preferințelor din meniu. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.12.2023, 21:07

Vezi și

Marea este frumoasă şi iarna, iar turiştii au activităţi de care să se bucure în tihnă. Un masaj la spa, o degustare de vinuri şi apoi o plimbare pe faleză sunt perfecte pentru cei care caută liniştea si relaxarea. 

Crăciun la malul mării

Ştefan Necula - manager agenție de turism: Turiştii sunt interesaţi să îşi petreacă sărbătorile într-un loc mai liniştit, ştim că e o mare diferenţă între ceea ce se întâmplă pe litoral faţă de Valea Prahovei sau alte destinaţii mai populare. Hotelurile care au centre SPA sunt cele mai solicitate, ele având un grad de ocupare de peste 80% pentru perioada următoare, până la sfârşitul anului. 

La mare peştele ia faţa porcului în farfurii chiar şi de sărbători.

Pe acelaşi subiect

Radu Orfin, angajat: Organizăm mese atât de Crăciun, cât şi de Revelion. Avem un meniu specific pescăresc, putem găsi în meniu bibanul, dorada, fructele de mare. 

Ioana Abdul, reprezentant local: Avem un meniu mediteranean, veţi găsi fructe de mare, peşte, paste, avem o gamă variată de băuturi, vinuri, cocktail uri. 

Pentru o cameră de hotel, turiştii scot din buzunar sume cuprinse între 250 de lei şi 350 de lei. Cei care vor mai multă initimitate pot închiria un apartament. 

Andreea Filip, reporter Observator: Acest apartament cu bucătărie, dormitor, living dar și terasa spre portul Tomis costă 100 de euro. Multe au fost deja cumpărate de turiștii care si-au planificat noaptea dintre ani in centrul vechi al oraşului.

În prima zi de Crăciun, temperaturile vor trece de 10 grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Cât scot turiştii din buzunare pentru un Crăciun la malul mării. Bucătarii pregătesc meniuri speciale pe bază de peşte sau fructe de mare