Antena Meniu Search
x

Video Cel mai mic preţ de pe litoralul românesc, în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte 2024. Ofertele hotelierilor de la mare

Cu mai puţin de o lună înainte de startul sezonului estival pe litoral, turiştii pot face rezervări în peste 200 de unităţi de cazare, care au pregătit pachete speciale pentru 1 Mai şi Paşte.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 08.04.2024, 08:04

Vezi și

 Pregătiri intense pe litoral pentru minivacanţa de Paşte şi 1 Mai"Tarifele pentru 1 Mai la hotelurile de 2 şi 3 stele pornesc de la 103 lei pe noapte cazarea în camera dublă, iar pentru Paşte preţurile sunt similare. Vorbim de tarife care pornesc de la 101 lei pe noapte în camera dublă. Ceea ce înseamnă că preţul pentru o singură persoană pe noapte este de aproximativ 50 de lei", transmite Cristina Niţă, reporter Observator.

Pachete speciale pentru 1 Mai şi Paşte

"Hotelierii care au hoteluri de 4 stele pornesc ofertele de la 400 de lei pe noapte, preţul în camera dublă. Vor fi peste 200 de hoteluri deschise în această perioadă pe litoralul românesc în Mamaia Nord, Costineşti, Eforie, dar şi Neptun-Olimp. Vom avea festivaluri pe litoral, în Mamaia şi Costineşti. În Mamaia vorbim de celebrul festival de muzică electronică Sunwaves care se va desfăşura în perioada 1-7 mai", adaugă Cristina Niţă, reporter Observator.

"Turiştii care au ales să îşi cumpere pachete au plătit, în medie, aproximativ 1.400 de lei pentru sejurul în această minivacanţă pe litoralul românesc, iar cei mai mulţi vor sta aproximativ 4-5 zile. Vom avea peste 100.000 de turişti pe litoral în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte", mai spune Cristina Niţă, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Cel mai mic preţ de pe litoralul românesc, în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte 2024. Ofertele hotelierilor de la mare