Antena Meniu Search
x

Video Complexul acvatic unde turiştii s-au refugiat de frigul de afară. Cât costă o zi de relaxare la piscina termală: "Îmi face foarte bine"

Sătui de frigul de afară, iubitori de căldură au ales în acest weekend piscinele termale. A fost distracţie ca în plină vară în bazinele din interiorul celui mai mare Aqua Park din vestul țării, aflat în Oradea, care se întinde pe şapte hectare. Bazinele au fost pline cu turiști veniți din toate colțurile țării ce au profitat de zonele de spa şi de lecţiile de zumba pentru a-şi încărca bateriile pentru o nouă săptămână de muncă. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 07:48

Vezi și

În pași de ritmuri latino și nu numai, turiştii au luat parte la lecţiile de zumba chiar în piscinele cu apă fierbinte.

Ionuț Maxx, antrenor zumba: În cele 30 de minute ardem între 300 şi 500 de calorii. Lucrează toate grupele musculare şi este un program care îmbină sportul cu distracţia.  

Eduard Varga, antrenor zumba: Pentru cei în apă este puţin mai solicitant având în vedere că nu ştiu coregrafiile, dar ne adaptăm uşor şi eu zic că facem o treabă bună.

Relaxare ca pe timpul verii

Pe acelaşi subiect

Alţii au căutat relaxarea în zonele de spa, unde au avut parte de băi turcești și terapii prin culori.

Turişti: Mie îmi face foarte bine mai ales că am avut nişte răceli destul de urâte şi sauna mă ajută. Am văzut că mă simt mai bine după.

Iar sauna finlandeză, unde temperatura poate ajunge chiar până la 90 de grade, e sănătate curată, spun oamenii. Iar pentru o imunitate puternică, imediat după saună trebuie o baie în apa rece, de 10 de grade. Aquaparkul din Oradea se întinde pe 7 hectare și are nu mai puțin de 10 tobogane. Pentru copii, locul e un mic paradis.

Complexul acvatic din Oradea este deschis pe toată durata anului. Tariful de acces pentru o zi întreagă este de 82 de lei pentru adulți și 45 de lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Complexul acvatic unde turiştii s-au refugiat de frigul de afară. Cât costă o zi de relaxare la piscina termală: "Îmi face foarte bine"