Antena Meniu Search
x

Video Destinaţia de aur pentru vacanţele all inclusive. Patricia şi-a adus aici şi mama, fascinată de condiţiile premium

O vacanţă reuşită înseamnă răsfăţ, relaxare şi servicii impecabile. Antalya, capitala turismului din Turcia, bifează toate condiţiile, iar turiştii români aleg în fiecare an resorturile de lux de pe malul Mării Mediterane pentru a se simţi mai ceva ca nişte sultani. De la asistent personal până la saune desprinse din "O mie şi una de nopţi", turcii pun totul la bătaie pentru a-şi mulţumi oapseţii.

Alin Stan
de Alin Stan

la 07.05.2023, 20:02

Vezi și

Relaxare, lux şi exotism. E combinaţia în faţa căreia Patricia nu a putut rezista, aşa că a ales să vină timp de o săptămână în vacanţă într-un resort de lux din Turcia. E fericită că poate petrece momente de răsfăţ şi linişte alături de mama ei. "Am ales hotelul acesta cu foarte multe servicii premium şi am zis să ne petrecem o săptămână de relaxare. Există asistent personal. Au grijă de tine pe parcursul întregului sejur", spune Patricia, turistă.

Cât costă o vacanţă în Turcia

Asistenţii personali sunt duhul din lampa lui Aladin şi îndeplinesc orice dorinţă. Sunt atenţi la la fiecare detaliu încă de la prima oră. Hamamul, spa-ul, piscinele private şi zonele de masaj sunt doar câteva dintre lucrurile de care turiştii se pot bucura într-o vacanţă de lux.

Pentru un sejur all inclusive cu 7 nopţi de cazare, tarifele pornesc de la 2000 de euro pentru două persoane în luna mai. Cei care vor să meargă în vacanţă în vârf de sezon, pot plăti chiar şi cu cu 50% mai mult. 

Pe acelaşi subiect

Buget de la 1.500 de euro pentru un sejur de 7 nopţi

"În ultima vreme, turiştii chiar plusează la bugetul vacanţei. Încep de la 1.500 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi. Desigur, putem ajunge la câteva mii de euro bune în funcţie de hotelul respectiv, de tipul de cameră", explică Simona Radu, reprezentant agenţie turism.

Cei care vor o altfel de experienţă pot alege să se cazeze într-o vilă de lux cu piscină proprie, saună, hamam şi salină. Preţul e însă pe măsură: pentru patru nopţi turiştii plătesc peste 20.000 de euro. 

Multe oferte includ şi un ghid turistic care să le dezvăluie curioşilor istoria şi poveştile neştiute ale Turciei. "Gândesc că oamenii vin în vacanţă, vin să aibă experienţe noi, vin să vadă Turcia. La primul contact pe care îl am cu ei, cu turiştii noştri, prin ochii mei şi apoi să-i fac să iasă din frumuseţea asta de hotel şi să vadă cu alţi ochi Turcia", spune Mihaela, ghid turistic.

Şi pentru că, în materie de ospitalitate turcii, sunt atenţi de la prima până la ultima impresie, în ultima seară gazdele organizează o petrecere în aer liber memorabilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Destinaţia de aur pentru vacanţele all inclusive. Patricia şi-a adus aici şi mama, fascinată de condiţiile premium