Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Hotelurile de pe litoral care rămân primele fără camere libere. Preţuri de 200 de euro pe noapte

Hotelurile de la mare care oferă activităţi pentru copii nu mai sunt de mult un moft, ci o necesitate. Părinţii se bazează pe locuri de joacă, activităţi şi animatori pentru o vacanţă relaxantă pentru ei, dar şi plină de distracţie pentru cei mici. Cazările child friendly ajung să rămână primele fără camere în plin sezon estival. Iată cum arată o zi la un astfel de resort.

de Cristina Niță

la 05.08.2024 , 17:59

Aşa arată o zi de distracţie la mare pentru copii. Pentru că vacanţele alături de cei mici pot deveni o aventură pentru părinţi, cele mai căutate hoteluri de pe litoral au devenit cele care îi ţin ocupaţi. La acest resort din Năvodari, copiii au învăţat astăzi cum să acorde primul ajutor.

Hoteluri dedicate copiilor, pe litoral

"Am venit aici să facem un curs de copii care se numeşte Nu mi-e frică de doctor în care îi încurajăm să îşi înfrângă frica de medic cu ajutorul ursuleţului", spune Fabiana Nicolae, elevă voluntară.

Vezi și

"Cu siguranţă părinţii se pot relaxa în cadrul complexului. Vorbim aici de multe activităţi zilnice şi diversificate. De la teatru de vară, activităţi de divertisment în aer liber, activităţi în care copii învaţă exact cum să acorde primul ajutor, face painting, concursuri de baloane", adaugă Alina Petrea, manager resort.

Pe acelaşi subiect

Pe litoral sunt mai multe resorturi Child Friendly. Sunt locuri unde părinţii se pot relaxa cu garanţia că cineva are grijă de copilul lor. De la animatorii locurilor de joacă, până la artiştii care ţin spectacole pentru cei mici, nimeni nu e scăpat din vedere. "Pentru copilaşi avem jocuri subacvatice, căutări de comori. Dans în apă, dansăm, ne distrăm", arată Nelu Enache, salvamar.

"Avem un program de divertisment pentru copii care se desfăşoară pe durata întregii zile activităţi specifice la piscină, mai apoi în zona interioară mini club, pe spaţiile exterioare,locuri de joacă amenajate pe plajă şi în interiorul hotelului, avem un sistem performant VR şi mai nou de câteva zile am amenajat un mini parc inedit", spune Iulian Tenie, manager hotel.

Trei mini escavatoare au fost amplasate direct pe plajă. Cu ajutorul lor cei mici sapă în nisip şi caută comori îngropate. Pentru o noapte pe litoral la un hotel dedicat copiilor, în regim all-inclusive, o familie poate scoate din buzunar în jur de 200 de euro. Iar gradul de ocupare pentru acest weekend este de peste 90%.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Travel » Hotelurile de pe litoral care rămân primele fără camere libere. Preţuri de 200 de euro pe noapte