Antena Meniu Search
x

La săniuș pe ulițele Muzeului Satului din Baia Mare. Copiii au uitat de telefoane și au descoperit bucuria zăpezii

Ca în fiecare an, reprezentanţii Muzeului Satului din Baia Mare au pregătit derdeluşul din incinta instituţiei pentru copiii care vor să se dea cu sania. Cei mici dar şi cei mari au acceptat provocarea şi au zburdat pe uliţe. Muzeul a răsunat de chiote de veselie. 

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 09:55

Vezi și

E veselie mare, zilele aceastea, la Muzeul Satului din Baia Mare. Uliţele pline de zăpadă sunt pline de copii şi părinţi veniţi la săniuş. Reprezentanţii muzeului au pregătit bine derdeluşurile de aici pentru vizitatori. 

Gabriela Filip, muzeograf: Weekendul acesta am dat start evenimentului "iarna pe uliţă". Aşteptăm copilaşii să vină aici, la săniuş, zăpada este mare, vremea ţine cu noi. 

Părinţii şi copiii au profitat din plin de ofertă. 

Opriş Ovidiu Marcel: Azi am venit cu copiii mei, cu Matei și cu Maria. Ne amintim cu drag de căzături, lovituri și cum se făcea un lanț cu sănii. Încercăm să facem și noi astăzi. Zăpada este extraordinară, stratul este gros, așteptăm și un pic de ninsoare ca să provoace o amintire cât mai mare în sufletul nostru. 

Pe acelaşi subiect

Cu obrajii roşii de la frig, dar plini de bucurie, copiii au uitat de telefoane mobile şi au descoperit bucuria zăpezii. Totul în corul chiotelor de veselie. 

Băiețel: Mă bucur că este zăpadă, anul acesta a nins, mă bucur foarte mult.

Accesul cu săniile în incita muzeului se pate face şi zilele următoare, între orele zece şi 16. Pentru a fi limitată aglomeraţia, pot intra doar 20 de persoane odată. Iar timpul de distracţie este de 30 de minute. Intrare este liberă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » La săniuș pe ulițele Muzeului Satului din Baia Mare. Copiii au uitat de telefoane și au descoperit bucuria zăpezii