Antena Meniu Search
x

Video Întunericul nu îi descurajează pe amatorii sporturilor de iarnă. Instalația de nocturnă a fost aprinsă la pârtia Clăbucet

Este iarnă în toată regula la Predeal, cu zăpadă din belşug! A nins ca în poveşti, seara trecută, iar pârtia Clăbucet a fost pregătită pentru iubitorii de schi care s-au grăbit să o testeze. Instalaţia de nocturnă s-a stins abia după plecarea ultimului schior. Turiştii au rămas încântaţi, mai ales că sunt în staţiune într-un weekend prelungit.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.01.2022, 10:56

Vezi și

Ninsoarea abundentă a început imediat după asfințit. A fost și momentul în care pe pârtia Clăbucet Sosire s-a aprins instalația de iluminat. E modul prin care administratorii domeniului schiabil îi încurajează pe practicanții de schi sau snowboarding să se bucure mai mult timp de zăpadă. 

Claudiu Loghin, reporter: Așa arată, la Predeal, visul oricărui schior sau snowboarder. Suprafața de alunecare bine amennajată, zăpadă din abundență, nocturna în funcțiune până seara fârziu și pârtia aproape liberă. 

În primele două ceasuri de când a început ninsoarea, stratul nou depus la Predeal a ajuns la zece centimetri grosime. Practicanţii de schi au profitat din plin. Mai ales că noaptea se schiază diferit. 

Turist: Este o ninsoare mult așteptată, e o bucurie. Ninge de vreo oră jumătate, cred că mâine va fi cel puțin jumătate de metru, dacă ninge așa.

Turist: E foarte ok, mai ales acum, la cât de frumos ninge, e super. Și nu e nici aglomerat, sper să rămână așa.

La Predeal, instalația de nocturnă rămâne aprinsă de vineri până duminică, până la ora 20. Iar amatorii sporturilor de iarnă au la dispoziție două pârtii, cu strat de zăpadă bătătorit: Clăbucet Sosire și Clăbucet Plecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Travel » Întunericul nu îi descurajează pe amatorii sporturilor de iarnă. Instalația de nocturnă a fost aprinsă la pârtia Clăbucet