Antena Meniu Search
x

Video La Straja. și oamenii de zăpadă se vaccinează: "Suntem dotați cu tot ce avem nevoie"

Şi oamenii de zăpadă se vaccinează. S-a întâmplat ieri, la Straja, unde a avut loc un festival special. Vizitatorii au fost îndemnaţi să facă oameni de zăpadă şi să fie cât mai creativi. Aşa s-a înfiinţat şi centrul de imunizare de lângă pârtie. Improvizaţiile nu s-au oprit aici. În loc de cărbune, unii au folosit măsline pentru a pune nasturi pe oamenii de zăpadă. 

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 12:33

Vezi și

Festivalul oamenilor de zăpadă din Straja are loc în fiecare an.

Participanţii sunt îndemnaţi să fie creativi atunci când modelează neaua. Însă imaginaţia celor veniţi ieri în staţiune a mers şi mai departe. 

Se vaccinează însuşi... Şi oamenii de zăpadă

Din centrul de imunizare improvizat lângă pârtie nu au lipsit mănuşile, seringile, dezinfectantul şi ustensile medicale: Suntem dotați cu tot ce avem nevoie pentru un astfel de centru.

Pe acelaşi subiect

Copiii au făcut oameni de zăpadă pe schiuri

Şi cum staţiunea Straja este locul perfect pentru taberele de schi, copiii aflaţi în vacanţă au preferat să faca oameni de zăpada pe schiuri.

Festivalul Oamenilor de Zăpadă are loc în Straja din 2010. 

Emil Părău, administrator plajă: Vedeam că cei care vin în Straja voiau să facă şi altceva. Şi atunci am zis ca măcar pentru o zi să îşi aducă aminte de copilărie.

După merit, participanţii au primit bani, cupe, diplome şi multe dulciuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » La Straja. și oamenii de zăpadă se vaccinează: "Suntem dotați cu tot ce avem nevoie"