Antena Meniu Search
x

Video Românii îşi asigură de acum vacanţele pentru Revelion 2024. "Am zis să facem rezervări să nu cumva să nu mai găsim locuri" 

Semne bune anul are. Cel puțin pentru domeniul HoReCa. Nici bine nu am intrat în 2023, că hotelierii deja pregătesc listele pentru Revelionul 2024! De pildă, clienţii care au petrecut în aceste zile în Băile Felix vor să se asigure încă că îşi vor petrece tot acolo sărbătorile de final de an. Pentru a le răsplăti fidelitatea, turiştii care îşi aleg camerele de pe acum beneficiază și de reduceri. 

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 07:51

Vezi și

Oamenii profită de ofertele speciale şi au siguranţa că vor petrece un sejur de vis în locaţia preferată. 

Turist: Ne place foarte mult amosfera, și de aceea am zis să facem de acum rezervări să nu cumva să nu mai găsim locuri.   

Reporter: Anul viitor, 2024, tot în Băile Felix?

Turist: Da, tot aici. Este foarte frumos, servirea bună. Direct acum facem rezervarea.  

Pe acelaşi subiect

Deşi preţurile pachetelor pentru Crăciun şi Revelion nu au fost încă stabilite, solicitările clienţilor îi obligă pe hotelieri să facă rezervări în alb.

Recepţioner: Vă notăm rezervarea, vom reveni imediat ce avem oferta lansată, o să vă rog să-mi lăsăți o adresă de mail și numărul de telefon. În momentul în care e definitivată oferta, revenim cu confirmarea și proforma.   

Pensiunile din zonă au fost pline de sărbători

Pensiunile din zonă au fost pline de sărbători. Au vândut pachete de la 200 de lei camera, pe noapte, cu mic dejun inclus în preț. 

Gabriel Dumitru, administrator pensiune: Mulți dintre ei chiar și-au făcut rezervare pe perioada următoare a anului care a început acum. Pentru 1 mai, Paște am făcut pachete și mulți dintre cei care au fost la Crăciun sau Revelion, și-au rezervat deja sejururile viitoare. Pentru Paște avem un grad de ocupare cam de 40 la sută, 50 la sută, dar pentru perioada de vară avem un grad de ocupare cam de 70%.  

În perioada sărbătorilor de iarnă, gradul de ocupare la hotelurile de lux a fost de 100%, lista rezervărilor fiind închisă încă de la începutul toamnei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » Românii îşi asigură de acum vacanţele pentru Revelion 2024. "Am zis să facem rezervări să nu cumva să nu mai găsim locuri"