Antena Meniu Search
x

Spectacol cu drone deasupra Coloanei Infinitului. Organizatorii promit că data viitoare vor veni cu 100 de astfel de aparate de zbor

Spectacol de lumini noaptea trecută deasupra Coloanei Infinitului. Doi antreprenori din Târgu-Jiu au ridicat 50 de drcone iluminate deasupra monumentului, care a luat, în timpul show-ului, contururi deosebite. Este prima demonstraţie de felul acesta care se desfăşoară în faţa publicului larg. Cei prezenţi la eveniment au fost captivaţi.

de Redactia Observator

la 21.08.2021, 10:11

Vezi și

Cu mic cu mare, mii de oamenii din Târgu Jiu, dar şi turişti, s-au adunat să vadă spectacolul de lumini de deasupra coloanei infinitului. Cele 50 de drone care zboară în mod sincronizat sunt deţinute de doi antreprenori din oraş. A fost prima dată când au primit permisiunea să facă un astfel de spectacol pentru publicul larg. 

Mădălin Preda, antreprenor: Vom avea un dans de lumini cu drone corelat cu muzica si va fi chiar o chestie in premiera in Europa va fi un sincron de drone in jurul Coloanei Infinitului. 

Roiul dronelor luminoase care s-au încolăcit deasupra şi în jurul sculpturii lui Brâncuşi i-a captivat pe cei prezenţi. Cei mai mulţi au imortalizat momentul cu telefoanele mobile. 

Fetiţă: Mi-a placut spectacolul foarte mult. 

Localnică: Aşteptăm să mai vedem şi alte spectacole la fel de frumoase. 

Localnic: Eu pentru prima oară văd aşa ceva. 

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu: Față de evenimentele trecute când am avut sute de persoane prezente, de data aceasta avem mii de persoane. Și ne bucură acest lucru. 

Fiecare din cele 50 de drone cântăreşte mai puţin de o jumătate de kilogram, cu tot cu baterie. Sunt controlate de la sol cu ajutorul unui soft special. Pentru spectacolul de noaptea trecută a fost primită aprobare de la Autoritatea Aeronautică Civilă din România. Tinerii care au creat spectacolul speră să continue astfel de evenimente. Data viitoare promit că vor veni cu 100 de drone. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Spectacol cu drone deasupra Coloanei Infinitului. Organizatorii promit că data viitoare vor veni cu 100 de astfel de aparate de zbor