Antena Meniu Search
x

Video Stațiunea devenită magnet pentru turiști în plină toamnă. Atrași de peisajele spectaculoase, oamenii vor să facă fotografia perfectă: "Coloritul e superb"

Din punct de vedere vizual, toamna este cel mai frumos anotimp. Copacii îşi scutură frunzele şi se numără culorile. La poalele Munților Gutâi din Maramureș, la Lacul Bodi, peisajul este spectaculos. Fotografii profesioniști, dar și turiștii, sunt acolo pentru a realiza pozele perfecte. Întrega zonă a fost sursă de inspirație, iar pentru cei mai curajoși, care au şi încercat apele reci ale lacului, a fost chiar un test de rezistenţă.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 08:36

Vezi și

Cu maximă atenţie, Dan a reuşit să realizeze o poză în care să surprindă natura în toată splendoarea ei.

Dan, fotograf: Nu există o fotografie perfectă ci mai degrabă interpretarea fiecărui fotograf sau a celui care face fotografia pentru că se poate ghida după mai multe elemente ale unui cadru. În acest peisaj minunat putem folosi reflexii, linii conducătoare. 

Fotografii într-un cadru natural

Pentru cei care și-au dorit o duminică petrecută în natură, peisajele superbe i-a îndemnat să își facă fotografii într-un cadru natural, iar după doar câteva instrucțiuni, a ieșit poza perfectă.

Pe acelaşi subiect

Turistă: Sunt atât de multe culori, încât este deja un tablou bine stabilit şi un tablou divers. 

Turistă: Coloritul e superb. Ne-am şi jucat şi cu frunzele şi ne-a plăcut foarte mult. Am făcut şi poze cu fetiţa şi mie şi soţului şi împreună, cu toţii. 

Stațiunea Mogoșa, magnet pentru turiști

Multitudinea de culori, reflectată și în apele lacului Bodi fac ca stațiunea Mogoșa să fie magnet pentru turiști în această perioadă a anului.

Turist din Ungaria: Este foarte frumos aici. Copacii sunt foarte frumoși. Foarte multe culori frumoase sunt. La noi, în Debrecen, nu vedem munți, dar aici este minunat. Ieri ne-am plimbat și am înotat puțin. Este foarte frumos. 

Staţiunea Mogoşa se află la doar 17 de kilometri distanţă de Baia Mare și intrarea pe domeniu este gratuită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Stațiunea devenită magnet pentru turiști în plină toamnă. Atrași de peisajele spectaculoase, oamenii vor să facă fotografia perfectă: "Coloritul e superb"